Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to już problem?

Polecane posty

Gość gość

Jestem 20 letnią studentką.Ostatnio (a raczej już od ok 3 miesięcy) mam dziwne wahania nastroju. Czasem towarzyszy mi obniżony nastrój, płaczę, zamykam się w pokoju i leżę po ciemku pod kołdrą, nie mam apetytu ogarnia mnie poczucie beznadziejności i potrafię przespać całe dnie. Innym razem emanuje przerysowaną pewnością siebie, tryskam optymizmem, czuje że świat należy do mnie, tworzę sobie plany w głowie, jestem duszą towarzystwa, namawiam znajomych na wspólny studencki wyjazd i próbuje go zorganizować, gadam jak najęta i jem za dwóch. Zdarza się również, że czuję totalną obojętność i nic mnie nie interesuje. Zauważyłam też u siebie ogromne problemy z koncentracją i pamięcią. Nie potrafię się niczego nauczyć. Bez względu na to jaki mam nastrój mam wrażenie, że jestem zawieszona w czasie i przestrzeni, strasznie dziwne uczucie. I ten niepokój zlokalizowany w brzuchu, nie wiem co z tym wszystkim robić . Do tego jestem poirytowana i ludzie denerwują mnie do granic możliwości. Nastroje dość często mi się zmieniają co powoduje u mnie frustrację. Jak myślicie co robić?

Gość gość
Iśc do lekarza. Może to depresja.

Gość gość
Może warto się usmiechnąć, teraz jesień się zbliża mniej słoneczka może warto kupic sobie D-vitum forte ta witamina to też hormon może pomoże? :D

Gość gość
Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!! Przestań spamować tym epigoownem!!!