Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffe please

depilacja okolic bikini

Polecane posty

Gość coffe please

Witajcie. Mam mały problem co z depilacją okolic bikini. A mianowicie wypróbowałam kilka kremów, Które w ogóle na mnie nie działają a po depilacji zwykłą maszynką, mam te miejsca podrażnione, zaczerwienione i wyskakują mi tam krostki... Macie dla mnie jakieś rady?? Pomocy!

Gość Migea
Ja się depiluję depilatorem, choć odczucia bólowe dośc nieprzyjemne, zwłaszcza za pierwszym, drugim razem. Albo golę golarką. Po jednym i drugim wydepilowane ciało smaruje provag żelem, to jest żel który chroni przed infekcjami intymnymi ale idealnie działa po depilacji, ma substancje łagodząco-kojące, które łagodzą ten dyskomfort, zaczerwienienie. Spróbuj tym, żel kupisz w aptece.

Gość gość
To idź do salonu kosmetycznego na profesjonalną depilację woskiem Depileve albo pastą cukrową.

Gość gość
Twoj mozg przed głupotą się nie obronił

Gość Izzka89
Moim zdaniem najskuteczniejsza dla ciebie byłaby depilacja laserowa w Skin Concept na Wilanowie mają super ceny i to bardzo fajne miejsce. Wybierz się tam.

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!

Jeśli chodzi o okolice bikini zaczynałam od depilacji standardowej, potem przeszłam na depilację woskiem co było dla mnie bardzo bolesne i skóra stała się mocno podrażniona. Dopiero później zdecydowałam się na depilację laserową. Dermatologia estetyczna jest już na tyle bezpieczna, że dla mnie to najlepsza forma depilacji i nie odczuwam tak szybko dyskomfortu jak w przypadku innych rodzajów. :) http://www.beauty.com.pl/pl/depilacja-laserowa

Gość gość
Ja zawsze goliłam bikini maszynką, ale teraz przed urlopem postanowiłam spróbować depilacji woskiem. Sama byłam zdziwiona, że praktycznie nic mnie nie bolało. Może dlatego, że to nie był zwykły wosk, tylko Depileve zrywany bez pasków. Polecam depilację w salon www.beautypremium.pl w Poznaniu :)

Gość Migotka1313
Hej, a ja po różnych męczarniach i ograniczeniach zdecydowałam się na depilacje laserową w salonie Laser DeLux i to jest w końcu to, o czym marzyłam. Zero podrażnień, zero wrastających włosków, nie ma że dziś goliłam a za chwile włosy już są a do tego czerwone podrażnienia i krostki. Polecam wam depilację laserową, mega efekt już po pierwszym zabiegu, a każdy kolejny, to potwierdzenie, że dobrego wyboru dokonałam. Z mojego polecenia możecie mieć zniżke 20% na depilację na pierwszej wizycie, zainteresowanych zapraszam na mail migotka13@interia.pl. Salony Laser DeLux mają w wielu miastach. Naprawdę polecam taki sposób depilacji, bo z doświadczenia widzę, że tylko on okazał się skuteczny.