Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMax

Mąż z teściową mnie niszczą

Polecane posty

Gość AniaMax

Jestem w ogromnej rozterce. Rok po ślubie,a już jest tyle problemów i kłótni za nami...Otóż mąż ma mnie za nic,ciągle się czepia o byle drobiazg,że łyżka położona nie w tym miejscu,gdzie on by chciał,że talerz położyłam tam ,a nie tu.. itd. Najbardziej rozbroiło moje nerwy,gdy rozlicza rachunki za prąd,gaz i jest niedopłata to robi awanture,że za dużo zużywam,ja! Ciągle mi wmawia,ze nie nadaje sie do niczego,ze za mocny makijaz,albo że go wcale nie mam,ze ubieram sie nie tak jak on by chcial,ze tylek mi urosl,a jak zaczelam chodzic na silownie,to stwierdzil,ze za chuda juz jestem. Mało tego uzywa wulgaryzmu wobec mnie.Nazwal mnie niejednokrotnie s..ą,że jestem poje... Natomiast teściowa,zamiast wysluchac moich wersji,gada ciagle na mnie z mężem,tesciowa dzwoni do mnie codziennie po kilka razy na dzien,zeby mnie skontrolowac?pyta co robie,gdzie bylam,co mam zamiar robic pozniej,co na obiad. Najbardziej mnie wkurza to,ze czasami pomoze nam finansowo,bo stac ja na to,a pozniej wypomina,ze ona nam tak pomaga,ze tylko ona sie nami interesuje. Ja mam tez mame,cale zycie ciezko pracowala,ostatni grosz czasami dala mimo,ze pozniej sama nie miala na chleb,ale w zyciu nie wypominala nam tego.Tesciowa dzwoni do mnie,ale zeby tylko mnie skontrolowac,a do meza ,zeby na mnie nagadac. Zawsze jak dzwoni do niego to mąż mówi no czesc mamo,co tam i odchodzi z dala ode mnie,zebym nie slyszala rozmowy. Czuje sie zatruta we wlasnym domu,mieszkanie mamy wspolnie zakupione z mezem.Samochod rozwniez,a oni zachowuja sie tak jakby wszystko bylo ich.Tesciowa nawet zawladnela nasza corka,ktora ma teraz 3 mies. Jak ide do lekarza to ona ze mna,i nie daje mi dojsc do slowa,tylko sama rozmawia z lekarzem. Kiedys probowalam ja przekonac ,zeby zaczekala na poczekalni,natomiast ona uparla sie i weszla do gabinetu z nami. Na szczescie lekarz,powiedzial,ze babcia nie jest tu potrzebna. Czasami sobie mysle,ze przydalaby sie pomoc przy dziecku,zwlaszcza gdy maz w pracy jest,ale na taka nadgorliwa pomoc to dziekuje. prosze pomozcie mi,moze ktos mial podobnie,co wy byscie zrobili na moim miejscu??

Gość gość
Jesteś doopa wołowa, teściówke wypierdziel za drzwi a mężusiowi przywal czymś mocnym od czasu do czasu. Nazwyzywaj go od mamisynków nieudaczników. Zgnój go tak aby miał myśli samobójcze ;)

Gość gość
idż do pracy wywłoko - żyjesz na ich koszt to plują na ciebie dziewucho bez honoru!

Gość AniaMax
kiedys dostal ode mnie w twarz za pisanie z kobietami na portalu randkowym. Miałam juz na uwadze jego wybryki,natomiast pozniej zaczal byc buntowany przez tesciowa i za kazdym razem jak tylko ma jakas uwage do mnie,to tak jakbym slyszala tesciowa...jej slow nie da sie pomylic.

Gość AniaMax
Odkad skonczylam studia,pracuje. Teraz jestem na urlopie macierzynskim.

Gość Gryzeldaaa
olej starą małpę,teściowe to żmije,zawsze trują jadem. Też tak miałam,a mężusiowi jak coś się nie podoba,to niech poszuka tej jedynej,kolejnej ofiary na tym portalu randkowym.

Gość gość
przepraszam, ale jesteś ciut żałosna: 1. on pisze na portalach randkowych (przed? po ? ślubie), niby się przeciwstawiałaś, no ale cóż... 2. to jest również twój dom , a zachowujesz się jakbyś nie miała tam żadnych praw, odpowiedz, że łyżka jest tam gdzie ją położyłaś nie podoba się to niech sprząta 3. teściową przepędź, telefony zbywaj mówiąc, że NIE MASZ CZASU, bo sprzątasz, wychodzisz czy inny bzdet (nie mów nic konkretnego) 4. a co do sylwetki, makijażu itd. mów, ze robisz to dla siebie nie dla niego 5. postrasz rozwodem i wysokimi alimentami, to też trochę spuści z tonu NIE BĄDŹ TAKIM ULEGŁYM POPYCHADŁEM!!! nie chcesz tego zrobić dla siebie? zrób dla dziecka, jaki dacie mu przykład??

Gość gość
no co ty? przecież ona swojego misia nie zostawi, bo zaraz by poleciał do innej! trzeba sobie i dziecku zycie zniszczyć ale nie wolno mu dać odejść

Gość gość
Kobieto to są psychopaci,uciekajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!Pokaż im że masz ich w doopie,niech pożałują że Cie poznali!!!Mówię to ja,szczęśliwa mężatka od kilkunastu lat.

Gość gość
Polski mamisynek nic tu nie poradzisz, musisz żyć w trójkącie z jego mamusia, nigdy nie dorosniesz do jego wyobrazen

Gość gość
Nie pozwol sobie wejść na głowe, bo stracisz autorytet. Za chwilę będą pretensje bo dziecku nie taką zupkę ugotowałaś.. a teściową maksymalnie odsuń od waszych spraw. Nie mów, że idziesz do lekarza, ew. powiedz, że idziesz w czwatrek a idz w środę...itd. telefon odbieraj jeden dziennnie, na wiecej nie miej czasu, nie tłumacx się, mów wymijająco.

Gość gość
Boze...szok

Gość gość
To mu powiedz ostro, ze ty rządzisz w kuchni i zeby niepoerdpl****l sie jak koszula do d****y a jak jemu nie podoba sie, to możecie zamienić sie rolami. Nie daj sie poniżać. Nie pozwól na to, nie moze decydować za ciebie we wszystkim.

Gość gość
To nic nie da, tylko sobie gardło zedrze, on jest zaprogramowany przez mamusie

Gość gość
Następna bez pracy dała sobie dziecko zrobić, a teraz stęka... :o

Gość gość
Ludzie pracowala a teraz ma3miesieczne dziecko ,dziewczyno odseparuj ich jedz na kilka dni do mamy zobaczysz facet przyleci tylko od razu powiedz

Gość gość
Prowokacja grubymi nićmi szyta.....ha ha ha

Witam serdecznie, Jestem właśnie w trakcie poszukiwania gości do programu o relacjach teściowa-synowa. Wszystkie zainteresowane szczegółami Panie proszę o wiadomość na adres m.dalaszynska@tvn.pl Pozdrawiam serdecznie, Monika

Gość AniaMax
Ktos tu madrze napisal,ze jest zaprogramowany przez mamusie. Przez ostatni czas dzieje sie coraz gorzej. Maz i tesciowa buntuja wszystkich przeciwko mnie,np. Byla wczoraj taka sytuacja,ze zadzwonila ciocia meza z zapytaniem,dlaczego ja obgaduje ja do sasiadow. Czego ja nigdy nie robilam i nie robie. Nie zajmuje sie plotkowaniem z powodu Uszanowania czyjejs godnosci i prywatnosci,jak i rowniez nie mam na to czasu,zeby chodzic po sasiadach,gdy mam maluszka w domu i grom obowiazkow. Juz z daleka wyczuwam ingerencje tesciowej. Zapewne spiskuje na mnie i kopie dolki pode mna. Czasami mam ochote im wygarnac wszystko,ale moj maz i tak twierdzi,ze nikt mnie nie wyslucha,bo nie mam przyjaciol,bliskich obok siebie. Przyjechalam tu studiowac i tak juz zostalam. Praca pozwolila mi na rozwiniecie skrzydel,pragne dalej rozwijac sie zawodowo,ale oni mnie tu tak gnebia,ze czasami brakuje mi sil,zeby sie bronic.

Gość gość
Ja juz dawno bym zostawila tych ludzi. Nie daj sie dziewczyno. Zrob cos z tym. Postaw sie i mezowi i tesciowce. Nie maja prawa kierowac Toba.

Gość goblablaść
Co za typy owrzodziale z tego mezusia tesciowej

Gość gość
UP UP UP

Uspokuj się po pierwsze ,po drugie spójrz na swojego męża ,delikatnie ,dojdź do porozumienia ,tak na prawdę kochasz go , wzięłaś z nim ślub odnajdz to coś ,nowego .I gwarantuje znajdziesz w nim tego samego kochającego mężczyznę .Z teściową się uporacie .Będziecie w dobrych humorach .Teściowa złagodnieje. Idć i zawalcz o siebie ,o małżeństwo ,o niego O WAS!!!!1

Uspokuj się po pierwsze ,po drugie spójrz na swojego męża ,delikatnie ,dojdź do porozumienia ,tak na prawdę kochasz go , wzięłaś z nim ślub odnajdz to coś ,nowego .I gwarantuje znajdziesz w nim tego samego kochającego mężczyznę .Z teściową się uporacie .Będziecie w dobrych humorach .Teściowa złagodnieje. Idć i zawalcz o siebie ,o małżeństwo ,o niego O WAS!!!!1

Gość gość
Milosc miloscia,a rozsadek rozsadkiem. Czasami niewarto sluchac serca,wspominac to co bylo piekne,bo jeden dzien takiego zycia potrafi zrujnowac wszystko co piekne. Szkoda dziewczyny,bo sie meczy. Musi byc jej bardzo przykro. I zadna z nas nie chcialaby przejsc przez to. Nie ma nic rownie gorszego,jak byc poniewierana,niekochana i nieszanowana wsrod rodziny,w ktora sie wstapilo i to calkiem niedawno. Wspolczuje;((