Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profertil kto stosował?

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś z was stosował Profertil na poprawę nasienia? mój mąż ma problem z ruchem i morfologią. czekam na wasze opinie

Gość gość
nikt go nie stosował?

Gość gość
Mój mąż go brał, a ja piłam herbatkę femitea - też poprawiającą płodność. Wydaje mi się ze pomogło, bo zaszłam w upragnioną ciążę :)

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Długo mąż go zażywał i z czym miał największy problem? *****morfologia ilość?

Gość gooooosc
Femitea to herbatka dla kobiet. Jeżeli chodzi o profertil schodzi on teraz z rynku. Prawie już niedostępny. Szczerze, cena nie szła w parze z jakością. Da się znaleźć lepsze o mniejszej cenie. Pierwszy z brzegu fertilman plus - dużo lepszy skład i niższa cena. (ew. tańszy jeszcze fertilman mały). Na różnych stronach znajdziesz porównanie suplementów na płodność. Warto sprawdzać składy i ich ilości na dzienną dawkę.

Gość gość
Profertil ma bardzo dużo pozytywnych opinii a jak sprawdzaliśmy skaład z Panią z apteki to wypadł najlepiej. Zresztą nawet gin go polecał. Jeszcze jest dostępny w aptekach.

Gość gooooosc
oj, tak najlepiej nie wypada: www.przedciaza.pl/poradnik/suplementy-diety-plodnosc/

Gość gość
Z tej strony podobno bardzo dobry jest infofem, ale on jest dla kobiet

Gość gość
mój mąż zawsze prowadził zdrowy tryb zycia, więc nie było mu to potrzebne. Ja zo piłam herbatkę femitea i brałam kwas foliowy. W ciażę całe szczęście zaszłam szybko :)