Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośola11383

Czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość gośola11383

Witam.

Gość ola11383
No, musze,napisać raz jeszcze bo cos nie poszlo... okres mialam dostać 2 kwietnia, myslalam ze juz dostane bo mnie bolaly jajniki. Dostalam dopiero 7 kwietnia. Skonczyl mi sie 10 kwietnia, ale teraz i wczoraj 12-12 kwietnia znowu mnie bolal brzuch w dole jakbym miala zaraz dostać okres,od nowa. w ostatni dzien płodnych,mój narzeczony nie zdarzyl wyjsc ze mnie i jego soki zostaly we mnie... robilam 2 testy i wyszly negatywnie, ale dziwnie sie czuje... strasznie mi sie chce spac, bola mnie plecy, ten brzuch... Nie mogę palic papierosów, i w ogóle mój węch jest tak na wszystko wyczulony ze szok... Nie daje mi to,spokoju... Moze cos doradzicie... Do lekarza nie mam bardzo kiedy isc bo pracuje... Ale chyba będę musiała w niedługim czasie... Bo zaczynam sie niepokoić...

Gość gość
Tak, to bliźniaki

Gość gość
A okres jaki był? Taki sam jak zawsze? Idź zrób beta hcg z krwi/

Okres byl normalny. Ale moja mama mówi ze,ona jak byla,w,ciąży to miala okres 2 czy 3 miesiące.. Robila test i nic nie,wychodzilo... A byla w,ciąży...

Gość gość
to idz na beta hcg jak ci ktos napisal i bedziesz miala czarno na bialym

Gość gość
A Twój narzeczony to jakieś jabłko, że soki wydziela? Możesz za chwilę zostać matką, a nie potrafisz napisać sperma? :o

Gość gość
Nie brzmi lepiej, brzmi idiotycznie.

Gość gość111
ja pomyślałam o sokach trawiennych i zastanawiałam się co oni robili

Gość gość
Nie zdążył, ha, ha, ha, toteż po co mu pozwalasz wchodzić bezpośrednio zabezpieczenia głupia pindo?

Jak wam sie cos nie podoba to proszę nie komentowac. Bo nie chodzi mi o wasze zdanie na temat tego jak sie wyslawiam tylko o komentarz na temat.!

A poza tym jakbym byla,w,ciąży to bym sie cieszyła. Nie chodzi o to ze to byl ,,wypadek przy pracy". Tylko czy jest mozliwosc ze moge byc w ciąży gdyż jego sperma w ostatni dzień plodnych znalazla sie wewnątrz mnie. mialam nadzieje ze będę w ciąży...

Gość gość
a ktorego dnia dokladnie byl ten stosunek. bo skoro mialas miec okes 2 kwietnia, dostalas w koncu 7. to znaczu ze i dni plodne przesunely sie o 5 dni do przodu.

Gość gość
Okres w ciąży nie występuje. Jedynie co, to może pojawić się krwawienie przypominające miesiączkę, które kobiety często mylą z prawdziwym okresem. Jeśli nie masz pewności zrób badanie krwi...

Gość gość
no to faktycznie z 2 -3 dni po owulacji. moim zdaniem to nie ciaza. test by juz na pewno wyszedl. mi 10 dni po stosunku wyszly dwie krechy. u ciebie juz minelo duzo czasu. jak bys byla w ciazu to juz nawet i na usg byloby widac.

Gość gość
jak zwykle ktos wypali przypominajac, ze to nie okres a krwawienie. zwał jak zwał, licza sie fakty.

Chcialam zrobić badanie z krwi, ale u mnie w przychodni nie robią na beta hcg, bo dzwonilam i pytalam. a tak jak mówisz moze i nie jestem w ciąży... Chociaz bardzo bym chciala...

Gość gość
/"jak zwykle ktos wypali przypominajac, ze to nie okres a krwawienie. zwał jak zwał, licza sie fakty."/ Mylisz sie, bo to krwawienie nie jest tak obfite jak @. Kobieta moze je uznac za skapa miesiaczke. Doinformuj sie, bo pozniej takie kobiety jak autorka wypisuja czy sa w ciazy, gdy mialy okres...

Gość gość
W ogole to nie rozumiem dlaczego autorko nie pojdziesz do apteki i nie kupisz sobie tesu ciazowego... moze w innym miescie robia badanie hcg? No bez przesady zeby pytac ludzi o to na kafe. Nie zajrzymy Ci do macicy i nie ocenimy czy jest zarodek. Twoje objawy sa bardzo subiektywne i o niczym nie swiadcza.

Robilam juz testy... Pisalam na początku... temat mozna zamknac, bo robi sie juz chaos.