Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lek na raka istnieje

Polecane posty

Gość gość

kto miał szczęscie poznać osoby wpływowe, to może czuć sie bezpiecznie F.Farm nie pozwalają na przebicie się tego specyfiku . Z porażką dla naukowców ... Naukowcy się buntują ,ich kilkuletnie prace(sukces nad rakiem ) wciąż nie ujrzą światła dziennego ,a żniwa choroby przybrały już skalę masową

Gość gość
Jaki to lek

Gość gość
internet nie jest anonimowy !!! nie podam nazwy ! zresztą nawet jesli,,,i tak niedostepny jest dla was :classic_cool:

Gość gość
dla ciebie też, więc nie bój się, podaj tę nazwę leku :P :D :P

Gość gość
I tak jest z wieloma chorobami i lekami które od dawna istnieją, rynkiem samochodowym i całą resztą, interes się kręci

Gość gość
pokaz mi branze której nie zalezy na pieniądzach :D:D;D nie ma takiej

Gość gość
człowiek człowiekowi wilkiem :D 🖐️

Gość gość
tutaj nie chodzi o ''wilka ''

Gość gość
nie ma jednego leku na raka i nie bedzie :) co innego rak trzustki, rak mózgu, kosci... kazdy nowotwor ma inną etiologie i wymaga innego leczenia

Gość gość
wkurza mnie, że laik wypowiada się jakby wszelkie rozumy pozjadał :D istnieje czy nie istnieje i tak umrzesz, a na co, czas pokaże. 🖐️

Gość gość
Witamina B17

Gość gość
jak kogoś wkurza to niech nie wchodzi i nie wtrąca sie jak nie ma pojęcia !!o osobach które maja wpływ :D rak jest rakiem wiec leczenie jakiegokolwiek nowotworu jest zawsze jest takie samo! Skoro pisze sie istnieniu leku na nawotwór ,to niezaleznie od zaatakowanych narządów ten lek ma dzialanie skuteczne i leczy w 100% Chemia pustoszy wszystko co napotka ,a ten lek nie , atakuje zalężek jak i ogniwa zaatakowane tkanki rakowe Oczywiście umrzeć trzeba ,ale przedłuzać życie o walczyć dbać o nie nalezy ! Dlatego nie na nowotwór :classic_cool:

Gość gość
b 17 amigdalina :) własnie sobią ja zajadam 8 pestek codziennie , ale to nie amigdalina :D,nieee

Gość gość
Debilu kazdy narzad inaczej jest zbudowany i inaczej reaguje na ten sam lek wiec nie ma tego samego leku na wszystko idiota..

Gość gość
Co za manipulator i debil sie wtrąca:D nie znjac lek na raka ' istnieje ale nie dla takich jak wy kretynie , po co ta prowokacja :D Mam w Stanach dostęp ... :D to powinno wystarczyć na zamkniecie Tobie gęby ty analfabeto i tak dużo napisałam :)) jesteś zielony i maciupki aby wytłumaczyć tobie jego działanie :D nad którym naukowcy pracowali lata!!!! Lata!Leki cytostatyczne pustoszą wszystkie narządy , a ten o którym ja piszę ,nie pustoszą nie będe przybliżała jego głębszego działania,..bo nie mogę , a ty zgaduj :)

Gość gość
Kretynem jestes Ty skoro siedzisz w stanach pewnie naczytalas sie o propagandzie Burzynskiego i jego badan niestety statystyka pojazuje jak "skuteczne" jest Jego leczenie kilka sukcesow a reszta porazka..

Gość gość
ale cymbał tam wyzej :) czy ty jesteś tak nierozumnym ideiotą!Ze mną nie wygrasz :P kazdy organ ?A diagnoza nowotwór i niezaleznie od organu :D ten lek atakuje w całym organiznie ogniska tylko i wyłącznie nowotworowe ! tylko i wyłącznie,nie zaleznie czy tobedzie mózg ,noga czy trzustka, jest w stanie poradziac sobie z każdym nowotworem. Zawsze były spory miedzy firmami farm,a uczonymi ,laboratoriami ..wszystko o pieniądze Firmom zalezy na toksycznych specyfikach aby ich fortuny rosły ...ale sa tacy którzy takich omijaja :P i maja dostęp do wszystkich leków antyrakowych które firmy farm wycowały ze sprzedaży ,bo były tanie skuteczne co nie pozwalało na zarobek, tak w sprócie :classic_cool:

Gość gość
Hahaha, ludzie, błagam, kolejny naganiacz i reklamodawca. Każdy, kto ma chociaż PROCENT wiedzy z dziedziny chemii lub medycyny wie, że to żerowanie na ludzkiej naiwności i tragedii, wszak tonący brzytwy się chwyta, prawda? :) TO ZWYKLA ŚCIEMA Proszę bardzo, jedzcie sobie "wit".B17, amigdalinę i zawarty w niej cyjanek. Pomoże równie dobrze jak wypicie szklanki do metoda :D

Gość gość
nie ,nie siedzę w Stanach , nie musze i nie czytam ,a dowiaduje sie ciekawych informacji bezposrednio z góry" :D

Gość gość
*Domestosa

Gość gość
amigdalina , jest ok to prawda ! jakie żerowanie ?:D Pisze sie o realiach ,które są przykrą rzeczywistościach ! I słusznie że leki nie przechodza przez ogromne potentaty ( a szarą strefą )farmaceutyczne ,bo nie są skore do uzdrowien!

Gość gość
Ostatnio o GRAVIOLI czytałam.. że jest najsilniejszym naturalnym lekiem na raka...

Gość gość
No to zryj Czy chlej te amigdaline debilko :D

Gość gość
zioła jak najbardziej ,ale leczyć tez musza Ciebie lekarze , tak?chyba nie bedziesz sie leczyć na własna ospowiedzialnosć, sama, herbatkami, one jedyni maja wspomagac w trakcie

Gość gość
nie żre ,bo nie musze!! analfabeto !:D bo mam dostep do leku :D:DD to wy ja żryjcie :D szarzy ludzie :D:D zegnam podłosć ! nie wejdę tu ,dal waszej wiadomosci 👄

Gość gość
Marihuana, wit b17, wit C to lekarstwa na raka.

Gość gość
gość dziś amigdalina , jest ok to prawda ! jakie żerowanie ?smiech.gif Pisze sie o realiach ,które są przykrą rzeczywistościach ! I słusznie że leki nie przechodza przez ogromne potentaty ( a szarą strefą )farmaceutyczne ,bo nie są skore do uzdrowien! xxx xxx xxx Oczywiście, rewelacja, równie dobrze możesz palić papierosy, w dymie też mają cyjanowodor :D Biedny Steve Jobs, taki bogaty był i chory, a mógł tylko pestki wpierdzielac, ajajaj... :(

Gość gość
nie znał odpowiednich osób, kto sie chce narażac :D dla jednego miliony, dla innego zdrowie też w milionach ,wiec po co :) tam sie nikt nie chce wychylać :P

Gość gość
myślą że jak miliarder to zaraz musi miec dostęp do cudownego specyfiku ?Nie, chodzi o ryzyko tych którzy chcą pomóc innym ,a nie o zarobek na kimś ! Naucz cie sie myślec inaczej z innej perspektywy