Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 40

Od roku się tylko masturbuję.

Polecane posty

Gość gość 40

Rok temu zostawiła mnie żona.Od tego czasu nie miałem kobiety i juz nie bede mial.Jestem stary 40 lat brzydki i gruby.Juz nikt mnie nie zechce w tym wieku,bo jestem nie atrakcyjny.Do konca zycia bede sie juz trzepal w samotnosci.

No nic tylko Ci nakopać 40 stary ??? no chyba, że dla 20-tek Gruby - zrzucaj brzuch, brzydki - fryzjer i fajny ciuch wystarczą :) Chłopie idzie wiosna, czas z sobą coś zrobić :P

Gość gość40
Ze mną już nic nie da się zrobić.Życie,deprecha i głupota mnie zniszczyła psychicznie i fizycznie.Mam 40 lat,a wyglądam na 50.Waże 150 kg t i tak jak schudnę wstrętne skórsko pozostanie.Dziękuje jednak za mile słowa otuchy.

Gość gość
Ja to robię całe moje życie. I nie mam nadwagi. Pomimo kontaktu z moją przyjaciółką robię to chętnie.

Gość gość40
Ja wolę kontakt z kobieta,a nie z ręka.

No tak na głupotę to najgorzej znaleźć lekarstwo :O Nie mam patentu :( Ale na kilosy jest ...Kup karnet na siłkę i ten czas co siedzisz przy kompie i użalasz się nad sobą spędź tam :P Uwierz, że jak zjedziesz 50 kg i będziesz trenował to jeszcze będziesz przebierał w kobietach :) Jutro tu się meldujesz, że ruszyłeś doopę i jesteś już po pierwszym treningu :) w lodówce tylko chude mięso i warzywa, żadnego piwska czy przekąsaczy !!!

Gość gość40
Nie piję w ogóle,jadam warzywa,owoce drobiowe mięso i wędlinę,ciemne pieczywo.Nie jadam smażonego tylko gotowane lub pieczone w piekarniku.Moje grzechy to słodkie gazowane wody i słodycze,no może jeszcze trochę za duże porcje i brak ruchu.Nawet jak schudnę to zaniedbanego ryja i ciała nie zmienię.

Gość gość
weź się za siebie ogarnij się... Zamiast użalać się nad sobą lepiej byś na spacer poszedł zadbał o siebie niech żona zobaczy co straciła..

Gość gość40
Pewnie macie racje tylko mnie jest ciężko sie podnieść.Nagle zniknał ktos dla kogo zyłem.Cała motywację szlag trafił.Zaniedblem siebie,straciłem z tego powodu pracę.Teraz jestem sam z kredytami i problemami na glowie.

Sio od kompa..ale już ;)!!! żebym nie musiała siedzieć w robocie już bym dymała na rowerze ;) ..też gubię wałeczki :P ..i robię to dla siebie !!!

Gość gość
ja nie jestem po rozwodzie i też się masturbuje bo mam takie potrzeby,a nie inne a mam też prawie40

Gość gość
Boska ma rację! Na rozwodzie świat się nie kończy tylko zaczyna :-)

Gość gość
gość40 jakie ci się kobiety podobają....? pewnie starsze...?

Gość gość40
Musi być pełnoletnia.:)

Gość gość765
Boska z awatarem podaj @

Gość gość
pokasowały wpisy

Gość gość40
Adminki skasowały wpisy?

Gość gość40
Został sznur albo życie w samotności.Co wybrać?

Gość gość
40 latku weź się w garść :) Też jakiś czas temu opuścił mnie mąż i tez zawalił mi się cały swiat. Tak to widziałam wtedy. Tyle, ze ja schudłam w stresie do granic mozliwości, ty znowu zajadasz.. Podnieś się czlowieku, zadbaj o siebie jak ci tu panie piszą, a zobaczysz ze fajnie jeszcze mozesz przezyć życie :) pozdrawiam.