Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz12345

Mam problem

Polecane posty

Gość xyz12345

Witam. Nigdy nie pomyslalabym ze bede pisac tutaj na taki temat a jednak. Kochalam sie z facetem 8 marca sex byl bez gumki ale wytrysk na zewnatrz. Okres pojawil sie 15 marca tydzien po stosunku , czyli oznacza to ze kochalam sie w dni nieplodne ( moj cykl to 28 dni) po okresie zaczely sie moje problemy z pecherzem bralam tabletki pozniej masci poniewaz czulam swiat w pochwie . cale szczescie przeszlo , niestety do tej pory mam mdlosci i brzuch wzdety , boje sie ze jestem w ciazy . czy istnieje taka mozliwosc ? Okresu nie mam powinnam miec dzis badz wczoraj a tu ani jajniki nie bola ani nic , stresuje sie , mozliwe ze przez to okres sie opoznia. Boje sie ze nawet po okresie ktorego mialam 15 marca moglo jednak tego 8 marca dojsc do zaplodnienia , choc jak pisalam wytrysk byl na zewnatrz. Prosze o porade i bez hejtow.

Gość xyz12345
Dodam ze czesto chodze do kibla choc pecherz mnie nie boli...

Gość gość
Przy stosunku bez zabezpieczenia zawsze jest ryzyko ciąży, ale raczej obstawiałabym jakąś infekcję, może to coś z pęcherzem? Jak to jakieś zapalenie to urofuraginum może pomóc, ale lepiej najpierw pójść do lekarza

Z takim problem to do apteki i test ciążowy. Nikt na odległość nie da ci 100 procent pewności, że w ciąży nie jesteś. Kup test i sprawdź.