Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak golić bikini aby nie było krostek

Polecane posty

Gość gość

nie mam juz pomysłu. golę okolice bikini maszynką i na piankę dla skóry wrażliwej a pomimo to potem mam tam krotski jakbym była pozacinana.

Gość gość
Zmień na depilator lub golarkę , tylko zdezynfekuj przed depilacją i po spirytusem lub tonikiem z alkoholem i krostek nie będzie . Ja wcześniej też goliłam maszynką i wyskakiwały straszne krostki a teraz mam spokój jak depiluję depilatorem i jest gładko na dłużej , nie trzeba tak często golić a boli tylko za pierwszym razem ,

Gość gość
Po goleniu smaruj sudocremem, ja nigdy nie mialam krostki, a gole cala, a nie tylko bikini.

Gość gość
chodziło mi o specjalną golarkę trymer do bikini i dezynfekowanie miejsca które golisz , ja golę również całość ale depilatorem, bo po maszynce włos szybko odrasta a po depilatorze jest super gładkość na długo . Trymer golarka do bikini też jest fajny i nie ma podrażnień i dyskomfortu jak przy maszynce . Ale jeżeli wolisz maszynki to spróbuj tego kremu co poleca koleżanka , czytałam na jakimś forum że jest dobry .

Gość gość
kup oliwke Joanny i od razu wetrzyj po zgoleniu

Gość gość
Spróbuj zamiast pianki krem np bambino lub balsam do ciała , jedyny minus to szybko zapycha maszynkę ale skóra nie jest podrażniona , dużo osób tak właśnie robi .

Gość gość
niech facet ci wyrwie zębami

Gość gość
Serio nie boli was depilatorem? Moj leży w szafie, boli mnie przy goleniu nog a jak dochodzilam do pachwin czy gornych partii ud to tragefia w ogole . Jestescie hardcorowe:)

Gość TixTom
Najlepiej weź i powyrywaj kombinerkami.

Gość gość
dziękuje dziewczyny za dobre rady na pewno skorzystam :) A panom podziękujemy

Gość gość
Depilatorem boli tylko za pierwszym razem , przekonaj się bo naprawdę warto , a całe bikini depilowałam za pierwszym razem przez tydzień bo ból bym straszny i trochę pincetą a teraz luz a gładkość z******ta. Pachy też był ból za pierwszym razem straszny i cały dzień mi to zajęło a teraz w ogóle nie boli . Jeżeli ja dałam radę z nadwrażliwością skórną i każdy da radę .

Gość gość
moze nie gol sie to teraz hit...faceci nie lubia juz golych pipków

Ja kiedyś się wybrałam na swego czasu modną depilację brazylijską okolic bikini i prawdę mówiąc po wszystkim to miałam ochotę zadrapać się po prostu uczulenie mi wyskoczyło że głowa mała. Teraz staram się wybrać na depilację laserową ale muszę się wypytać koleżanek czy warto i czy to pomaga bo lato się zbliża i warto o tym pomyśleć :) http://www.beauty.com.pl/pl/depilacja-laserowa

Gość gość
Laser jest okey!Polecam!

Ja przy stosowaniu nawet specjalnych maszynek dostosowanych do depilacji niestety zawsze miałam krostki widocznie miałam zbyt wrażliwą skórę, albo przed depilacją była mocno przesuszona i stąd taka sytuacja. Ale teraz przestawiłam się na depilację laserową (http://www.beauty.com.pl/pl/depilacja-laserowa) i jestem zadowolona.

Gość gość
nie maszynką, tylko trymerem. ja mam pansaonica który moge pod wodą uzywać, nigdy nie mam krostek.

a może warto spróbować kremów do depilacji? nie wiem, jak bikini, ale z włoskami na moich nogach super radzi sobie krem do depilacji vanity soft od bielendy- zbiera wszystkie włoski.

Gość gość
Srakkkot, jesteś żałosną spamówą od bielendy i golden szajsu!!! WON z reklamami tego GÓÓÓÓWNA!!! :o :o :o