Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypisac jutro corke ze szpitala na żądanie czy zostac?

Polecane posty

Gość gość

Corka 9mscy trafila na oddział pediatrii z podejrzeniem rota ale na szczęście to byla zwykla jelitowka jak się okazało,żadnego rotawirusa nie znalezli.Jestesmy tu juz druga dobę,jeszcze dzis mala robila rzadkie kupki ale teraz juz dawno nic w pieluszce nie bylo.Nic jej nie robią dzis podobno miała ostatnia kroplówkę,na jutro żadnych badan nie ma zleconych ani nic,bo rozmawiałam z pielęgniarka.No i w związku z tym postanowiliśmy z mężem ze jesli do jutra kupy sie poprawia to wypisujemy sie na żądanie bo nie ma sensu tu siedzieć i patrzeć w sufit skoro i tak juz nic nie dostanie.W domu to jednak w domu u siebie,czyli raźniej.Myślicie ze to dobry pomysł czy zostać i czekać aż ja ktos zarazi czymś poważnym jak to w szpitalu?Sama juz nie wiem.Wkurza mnie ten szpital niby tu jestesmy żeby córci pomoc a zero informacji,zero zaangażowania personelu,zero badan,kroplówek wiec jaki sens czekać na Bóg wie co....

Gość gość
Wypisać sie, zawsze mozna wrócic jak cos złego bedzie sie działo.

Gość gość
Ja bym się wpisała. Kiedyś byłam w identycznej sytuacji. Zareagowałam trochę za późno i wróciłam do domu właśnie z rota którym zaraziliśmy się w szpitalu.

Gość gość
Moje dziecko tez miało rzadkie kupy (biegunkę typową) ale do głowy mi nie przyszło żeby z tym do szpitala iśc

Gość gość
ale co mowią lekarze? kiedy spodziewany wypis? na oddział pediatrii? nie matakiego oddziału w szpitalu. moze na zakazny lub chorób płuc,wewnetrznych itp... ale nie perdiatrii. pryznjamniej u nas nie ma takiego oddziału w szpitalu.

pamietaj tylko że często jak się wypiszesz to ponownie możesz zostać nieprzyjęta jeśli zabraknie miejsc- u mnie na ogólnopediatrycznym miejsc brakuje właściwie zawsze, dowiedz się jak jest u Ciebie

Gość gość
Masz racje wypisz mala. Ja tak bym zrobila, nawet gdyby moj synek nadal zrobil pare luznych kupek. Kup jagody suszone i ugotuj jej w domu kompocik, niech pije a zobaczysz ze szybko wszystko minie. Zreszta domek to domek a nie bezsensowne siedzenie w domu. Dodam ze sama tez wypisalam 11 miesiecznego synka do domu i nie zaluje, byla to dobra decyzja

Gość gość
jak można doradzać, żeby wypisać dziecko? zapytaj lekarza. czasami lepiej poczekać jeden dzień dłużej. wiem, że na kafe siedzą najlepsze lekarki na świecie, ale jednak proponuje zapytać niedouczonego lekarza w szpitalu.