Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta czerwonowłosa

Co o tym myślicie dziewczyny

Polecane posty

Gość Edyta czerwonowłosa

Mam zamiar ożywić swój związek seksualny bo coś ostatnio mąż mi narzeka ,że wieje monotonią w łóżku dlatego postanowiłam mu sprawić małą niespodziankę.Postanowiłam kupić sobie taka o to perukę w kolorze czarno czerownymhttp://allegro.pl/peruka-peruki-rozne-wzory-k olory-sexy-extra-cena-i5151345087.html a do tego Sexy komplet bielizny w kolorze czerwonymhttp://allegro.pl/zestaw-body-stringi-kajdank i-sexy-dzien-kobiet-i5136877040.html i do tego wszystkiego drobne kabaretkihttp://allegro.pl/ponczochy-samonosne-kabaret ki-dwa-wzory-erotyka-i5137637990.html Mam nadzieje ,że taki zestawik zadowoli męża a nawet zwali go z nóg co zamierzam oczywiście wykorzystać usmiech.gif Co o tym sadzicie ???

Gość Edyta czerwonowłosa
linki nie weszły więc musicie odszukać :-)

Gość Ania 909
Dzięki Edytko za linka.Udało mi się kupić wymarzona sukienkę no i do tego bardzo odważną bieliznę erotyczną. Myślę tez nad peruką ale nie wiem na którą się zdecydować.Mąż będzie w niebo wzięty.Dzisiaj zamówię towar tak by w weekend dobrze się zabawić.Nie mogę się doczekać jego reakcji i tego jak będzie podjarany. Napisz jak Twój zareagował :-) Pozdrawiam i raz jeszcze dzięki za linki

Gość Kaska wawa78
Dzięki Edyta za linka.Długo się wahałam ale czego nie robi sie dla udanego sexu :-) odważyłam się i tez kupiłam Sukienkę, perukę komplet bielizny Body i kabaretki. Coś dla siebie i coś dla męża.Czekam na dostawę z niecierpliwością

Gość gość
Szok gdzie znaleźliście tego gościa .Towar super i do tego te ceny. Dzięki lecę na zakupy :-)

Gość gość
Kupiłam sobie kabaretki pas do pończoch i stringi z perełkami :-)

Gość gość
Fajna bielizna.Tez chyba zamówię sobie te stringi z perełkami i do tego ten satynowy szlafroczek.Podoba mi sie tez ta sukienka i może sobie ja kupię po czym mężowi każę za nią zapłacić za udany sex ze swoja zonka w nowej bieliznie :-)

Gość gość
szok za te same kabaretki co gościu ma po 8 zeta ostatnio zapłaciłam w sklepie 22 zł wrrr

Gość gość
A ja kupie zonie stringi otwarte z perełkami tylko nie wiem czy sa jadalne he he

Gość gość
Kupuje peruke w kolorze czarno-czerownym i zamieniam się w wilkołaka.Podgryze męzowi żyły ....fajna ta peruka

Gość gość
Ja tez sobie kupię ta peruke czerowno-czarną-Jest mega boska

Gość gość
Hahaha, jaka autoreklama bezczelna.

Gość gość
Spamer szalał tu już z tymi badziewnymi perukami w lutym przed walentynkami, ale wtedy moderacja dość sprawnie go wycinała. Teraz chyba zaspali :P

Gość gość
Nie ma to jak gadać sam ze sobą :-P

Gość gość
No to kawał dla rozluźnienia : Sytuacja jak w topiku: 3 laski gadają o urozmaiceniu pożycia i postanawiają zrobić zakupy u naszego krypto-reklamo-spamera; pada na obcisły lateks i pejcz. Po tygodniu pierwsza mówi : mój chłopak mało nie oszalał - pieprzyliśmy się jak norki całą noc i dzień. Następnie druga : mój narzeczony, choć z początku nieśmiało - przystąpił do działania i było kosmicznie Po tygodniu trzecia, mężatka : A mój przyszedł po robocie do domu, zdjął spocone skarpety, a kiedy objawiłam się w przebraniu parsknął śmiechem i spytał '' co na obiad batmanie ''...