Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek1232

Dziewczyna chce iść sama na 18 stkę

Polecane posty

Gość arek1232

Witam Jestem z moją dziewczyną 3 lata i ostatnio dostała zaproszenie do kolegi na 18 urodziny bez osoby nietowarzyszącej ja osobiście bym bez niej nie poszedł jak powiedziałem jej dlaczego nie chce by szła to wpadła złość i powiedziała ze jej nie ufam ograniczam ją i trzymam w klatce co o tym myślicie ?

Gość gość
a dlaczego nie chcesz jej puścić samej?

Gość gość
Jak dziewczyna idzie sama na imprezę to będzie się bzykać z innymi uważaj nie puszczaj jej samej!

Gość gość
jejku, przecież to Twoja dziewczyna. Więcej zaufania !!!

Gość gość
Mysle, ze pora zakonczyc znajomosc, zanim Twoja wspaniala dziewczyna przyprawi Ci rogi.

Gość arek1232
dlaczego nie chce jej pościć może dlatego ze jestem o nią zazdrosny i nie lubię gdy się kręcą inni w koło niej i też chodzi o to ze ja zrezygnowałem z kilku imprez bo nie była zaproszona ze mną a ona wręcz przeciwnie nawet o tym nie myśli

Gość gość
kup na ten dzien co sa te urodziny bilety do kina albo gdzies indziej i powiedz zeby wybierala gdzie idzie

Gość gość
Masz e 100% racje. Skoro ona chce imprezowac bez Ciebie to znaczy ze jej w ogóle nie zależy... zastanow Się co was właściwie łączy!

Gość gość
gdybym była na Twoim miejscu, tez bym się źle poczuła, chociaż ja pozwoliłam swojemu iść na imprezę be ze mnie i wiesz co , poszedł ale już w połowie dzwonił, że wraca, bo woli być ze mną.

Gość gość
Jeśli jej bliscy przyjaciele nie wiedzą, że jest w związku to może Ty nie jesteś jej chłopakiem tylko wykorzystuje Cie do seksu? Kobiety takie są niestety :( Wmawiają mężczyznom miłość a chodzi im o seks.

Gość gość
a może te urodziny są dla niej ważne, a TY każesz jej wybierać. Pozwól jej tam pójść, sam idź gdzieś z kolegami, pobaw się. Jeden wieczór tęsknoty za sobą też jest dobry.

Gość gość
Też w jej wieku miałam takiego faceta, bez którego nie miałam prawa nigdzie się ruszać. Byłam młoda, naiwna, niedoświadczona i szkoda, że nie miałam nikogo, żeby przemówił mi do rozsądku bo zmarnowałam przez niego wiele swietnych wydarzeń i znajomosci. A ty autorze puknij się w łeb bo dziewczyna to nie pies na smyczy tylko autonomiczna jednostka, a związek nie polega na ograniczaniu czyjegos zycia z powodu własnych kompleksów i lęków. Jak masz powody by jej nie ufac to znajdz odpowiedniejszą kobietę a jak jestes zaborczy z zasady to zalecam psychiatrę zanim ona kopnie cie w tyłek

Gość arek1232
jej znajomi wiedzą ze ma chłopaka jesteśmy ze sobą 3 lata więc wszyscy wiedzą nasi znajomi ja jej ograniczać nie chce ale to dla mnie dziwnie ze może sobie odpuścić i nie chodzi o zdradę zdradzić może wszędzie i jej ufam więc to nie podlega dyskusji a dla seksu ze mną nie jest łączy nas miłość , to jak myślicie kłócić się z nią czy pozwolić jej iść

Gość gość
pójdzie sama = zostaniesz zdradzony

Gość gość
powiedz ze jak pojdzie to koniec

Gość gość
czyli chodzi ci o zasadę? Nie bo nie, bez żadnego argumentu? Niby jej ufasz, ale jesteś zazdrosny? Nie bądź śmieszny, ona ma rację.

Gość gość
to jak myślicie kłócić się z nią czy pozwolić jej iść x może ci sie nie podobac, ze chce isc sama ale nie osmieszaj sie takimi tekstami, to nie twoje dziecko ze możesz jej na cos pozwolic lub nie

Gość arek1232
no i mi się nie podoba bo jak ona prosiła to nie chodziłem na imprezy jak ja proszę to jej to nie rusza ale chyba kobiety mogą więcej i nie traktuje jej jak swoją własność

Gość Heniuś
"chyba kobiety mogą więcej" - zaczynasz w końcu łapać :) A czyja to wina? Kto w XXI wieku biega za babami z wazeliną w jednej a portfelem w drugiej ręce, spełnia zachcianki dziuni w zamian tolerując jej fochy? Dzisiaj to chyba więcej facetów jest dymanych przez baby niż odwrotnie :) Coraz więcej frajerskich związków, gdzie facet przynosi do domu hajs a w zamian może co najwyżej "delikatnie zasugerować" (cytat z tego forum). Jakie potem normalny facet ma szanse jak nawet pierwszy lepszy pasztet ma kilku wazeliniarzy, wlazidupów, "pocieszycieli", którzy chętnie przytulą "wielką damę" co ją Heniu tak skrzywdził, bo ośmielił się mieć jakieś wymagania czy oczekiwania? A baby są wygodne, więc fajnie im mieć takiego spolegliwego "misiaczka" - gdyby współczesnym facecikom baby kazały wszamać g****o, toby ci żarli aż by im się uszy trzęsły :)

Gość arek1232
Witam Była na tej 18 wróciła trzeźwa w trakcie kilka razy zadzwoniła by zapytać co u mnie i wgl więc nie było sie o co martwić są porządne kobiety na tym świecie i tak ja właśnie mam zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie jak wróciła powiedziała ze be zemnie jej było dziwnie i więcej razy sama już nie pójdzie

Gość nacjonalista1995
Może ma wyrzuty sumienia?

Gość gośćrfghuil
Daj spokój, nie bądź naiwny, chyba wiesz jacy są ludzie czy nie? Ja bym samej nie puścił na 18 no bo z jakiego dziwnego powodu miała by iść sama? Skąd masz pewność że nie przelizała się z jakimś fagasem za twoimi plecami? Obserwuj ją dokładnie albo rzuć

Gość gość
""chyba kobiety mogą więcej" - zaczynasz w końcu łapać usmiech.gif A czyja to wina? Kto w XXI wieku biega za babami z wazeliną w jednej a portfelem w drugiej ręce, spełnia zachcianki dziuni w zamian tolerując jej fochy? Dzisiaj to chyba więcej facetów jest dymanych przez baby niż odwrotnie usmiech.gif Coraz więcej frajerskich związków, gdzie facet przynosi do domu hajs a w zamian może co najwyżej "delikatnie zasugerować" (cytat z tego forum). Jakie potem normalny facet ma szanse jak nawet pierwszy lepszy pasztet ma kilku wazeliniarzy, wlazidupów, "pocieszycieli", którzy chętnie przytulą "wielką damę" co ją Heniu tak skrzywdził, bo ośmielił się mieć jakieś wymagania czy oczekiwania? A baby są wygodne, więc fajnie im mieć takiego spolegliwego "misiaczka" - gdyby współczesnym facecikom baby kazały wszamać g****o, toby ci żarli aż by im się uszy trzęsły usmiech.gif Nie ma to jak kompleksy i fanatyzm idioty.