Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćZolza

Mezczyzna niesmialy czy z nim cos jest nie tak .

Polecane posty

Gość gośćZolza

Mam problem poznalam mezczyzne podoba mi sie znamy sie okolo 2 lat ale nigdy nie bylo spotkania mimo ze terminy byly wyznaczone ale przed spotkaniem odwolywal mowiac ze praca nie ma czasu .Milczy przez jakis czas a potem sie odzywa i wiecznie zadaje te same pytania jakby sprawdzajac czy mowie prawde .Ostatnimrazem sie zdenerwowalam i mu wygarnelam wszystko moze za duzo nie wiem ale jedno jest pewne urazilam meskie ego .minelo sporo czasu jak odezwal sie znowu i pytajac czy nadal go chce i tak dalej .Ale czy to ma sens ciagnac taka znajomosc jak jest uwazam nie realna .Moze sie Tylko bawi .Jest wojskowym.Co z nim jest ????czy go jakas kobieta skrzywdzila ze sie msci na innych ????.PS: Potrafi rano napisac sms jak nie odpowiem to zaraz pisze ze napewno nie jestem sama .Prosze o pomoc co zrobic ??????z tym mezczyzna .

Gość gość
on się boi że jak Ci kotku zdejmie stanik to zadzwonisz na policje

Gość gość
Hmmm, dziwne. Niby chce, ale nie chce. Powodów takiego zachowania może być dużo. Masz dwa wyjścia, albo z nim szczerze porozmawiać (na tyle szczerze na ile on pozwoli) i zobaczyć czy on w ogóle podejmuje taka szczerą rozmowę (jeśli tak to mu zależy, jeśli nie to nie zależy), albo olać go i dać sobie spokój. Szkoda Twoich nerw i czasu.

Gość gość
To jakiś psychol a ty idiotko tracisz na takiego czuba 2 lata??:-D matko jedyna co sie z wami dziewczyny dzieje??? Musisz byc strasznie zakompleksiona skoro zadawalasz sie takim gównem i łudzisz 2 lata że może on cie kocha ale jest niesmiały hehehheh

Gość gość
to prawda, ja bym sobie dala siana z kims takim. On tak moze cale zycie, zdajesz sobie z tego sprawe? No chyba ze nie przeszkadza Ci taka zabawa przez cale zycie ;)