Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on się tak zachowuje w stosunku do mnie?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem ponad miesiąc. Pisze do mnie codziennie po kilka lub kilkanaście smsów ale dzwoni bardzo rzadko. Dwa pierwsze spotkania to był spacer, ale spacer trwał 1,5 h bo on gdzies się potem umawiał. Potem było kino, podjechał pode mnie brudnym samochodem i z zewnątrz i wewnątrz, za kino nie zapłacił. Byłam też raz u niego w mieszkaniu, oglądaliśmy film -nie było seksu-i nie rpzygotował nic , była tylko herbata, ani ciastka ani nic. Trochę mnie to wszytsko zastanawia , bo on zachowuje się jakby mu na niczym nie zależało.

Gość gość
Dobrze, ze nie bylo seksu! bo by cie wykorzystał!

Gość gość
a jak często macie stosunek?

Gość gość
No ale nawet jak facet chce seksu to jakoś tą kobietę zdobywa, a ten zachowuje się tak jakby mu wszytsko wisiało. Nie umiem tego zrozumieć.

Gość gość
w jakim wieku jesteście?

Gość gość
ja 27, on 29

Gość gość
ja mam 20 a on 60

Gość gość
podszyw z tym ze 20 i 60

Gość gość
z seksem i tak czekaj :) tak na przyszlosc najlepiej po 2latach zwiazku

Gość gość
No ale może mi ktos tu wytłumaczyć jego zachowanie?

Gość gość
Zerwij z nim i badz ze mna jestem romantykiem interesuje sie kobieta wspieram w trudnych chwilach :)

Gość gość
a co tu tłumaczyć, brudas i miernota. postaw poprzeczke trochę wyżej. gdyby chciał zrobić na tobie wrażenie chociaz auto by posprzątał! a ty jeszcze na seks liczyłaś, d**y pewnie też nie umył! w minucie po takiej akcji bym go pognała.

Gość gość
Nawet jak facet chce tylko zaliczyć to się stara o kobietę a tu takie dziwne zachowanie. Jak taki facet chce sobie ułozyc zycie jak ma takie podejscie?

Gość gość
Poprostu widzi, że starać się nie musi. Bo ty i tak chętnie na niego wskoczysz. Desperatka? Fakt za kino płacić nie musiał, wydzwaniać za Toba również, ma swoje życie, ciastek samotny facet zwykle nie ma w domu, o browara gdybyś zapytała pewnie by znalazł. W mieszkaniu też taki syf? Ogólnie facet sprawdził czy syf w aucie Ci nie przeszkadza, nie stara się bo ma cie w d***e, a ty grzecznie do niej włazisz, za 2 miesiące sama będziesz mu auto myc, i płacić wszędzie za wszystko.

Gość gość
No widac on nie chce sobie ukladac zycia. Dla niego wazniejsi koledzy i kuzyn niz ty.

Gość gość
on sie zachowuje tak bo mu penis nie staje nie ma on atrakcji do ciebie najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
umowisz sie ze mna na randke?

Gość gość
na tym pierwszym już spotkaniu bym mu delikatnie zwróciła uwagę że zrezygnowalam ze swoich planów żeby się z nim spotkać skoro był umówiony z kimś innym później to po co mi zawraca głowę jakimiś spacerami? Mogłam ten wieczór spędzić ciekawiej i niekonieczniem wracać do domu tak wcześnie. powiedziałabym że to zachowanie z piaskownicy, zostawiać kogoś z kim było się umówionym żeby spotkać się z kimś innym. A ty dalej brniesz w to i się dziwisz a nic mu nie powiesz

Gość gość
oczywiście ze mu zwróciłam uwagę a osttanio nawet chciałam zakonczyc znjamość ale on twierdzi ze mu zależy:-D

Gość gość
hahha zalezy chyba na tym ze bedziesz za wszystko mu placic on pewnie liczyl ze ty mu u niego obiad ugotujesz dlatego ci nawet ciastka nie dal

Gość gość
tak mu zalezy, ze ostatnio w sobote cie wystawil....przestan.

Gość gość
zerwij z nim i pokochaj mnie! skad jestes

Gość gość
A tak, zależy mu, idz tkwij w tej chorej relacji. Wysoki poziom masz widzę. brudas i sierota bez kultury? lepszy rydz niż nic! ahoj!