Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana ginekologa RZESZÓW

Polecane posty

Gość gość

Cześć,mam 20 lati jestem w 5 tyg ciazy. Poszlam potwierdzic to do ginekologa a on na mnie naskoczyl jakbym miala z 15 lat. Rozumiem ze moze to jest dosyc wczesnie ale ja sie bardzo ciesze z tego dziecka. Nie bylo planowane co prawda,ale był spontan i wyszlo. Z moim ukochanym mamy srodki na jego utrzymanie i bedziemy dobrymi rodzicami.Naprawde bardzo sie cieszymy a on mnie potraktował jak jakąś g*wniare. 'Nie zabezpieczacie sie?!Zaowolona?! ' poczulam sie okropnie. Czulam sie tam skempowana. Gdy mam jakies pytanie to nawet boje sie odzywac.Wizyte mam na za 2 tyg. Nie wiem ,czy powinnam zmienic ginekologa? Z drugiej strony boje sie ze kolejny ginekolog podobnie zareaguje i znow bede to przechodzic. Ale po co mam sie denerwowac przed kazda wizyta u ginekologa? Doradzcie mi!:C A moze któraś z was chodzi do jakiegos fajnego,miłego,sympatycznego i wyrozumialego ginekologa w Rzeszowie? Naprawdę proszę was o pomoc!;/

Gość gość
proszę o pomoc

Gość gość
nikt sie nie wypowie?

Gość evreeee
hej zmien gina jak najszybciej ;) ja chodziłam do doktor Darochy na nfz przyjmuje na Findera? w przychodni tam za Zusem. Ale nastepnym razem wybieram sie do doktora Chruściel - prywatnie ale niedrogo ;) polecony przez pare kolezanek. powiedz który to taki mądry ginekolog, gdzie przyjmuje

Gość gość
polecam ci dr Bogdana Ostrowskiego przyjmuje na NFZ na Warzywnej jest super lekarzem, z poczuciem humoru polecam ci go, a tak na marginesie to do jakiego poszłaś ze tak naskoczył?

Gość gość
Dziewczyny nawet do nowego sie boje isc. Bo moze zareaguje tak samo? potraktuje mnie jak g*wniare? Przeciez to ich zawód nie powinni tak naskakwiac. Jestem pewna ze ten lekarz widzial 16 -letnie dziewczyny w ciazy a ja wwieku 20 lat,gdzie ciesze sie jak glupia i moi rodzice tez a on tak reaguje...;c Bylam u Pana Gulińskiego na langiewicza.

Gość gość
to ja od dr Ostowskiego, jak bylam w ciazy chodzilam na warzywna na nfz do dotkora Wątora jest dobrym lekarzem choc dla mnie byl zbyt powarzny i jest takim mrukiem ale dobrze prowadzil moja ciaze zmienilam go bo przyjmowal po poludniu, a mnie meczyly wtedy mdlosci,potem chodzilam do dr Hydzika ktory tez przyjmuje na warzywnej to jest lekarz po 60-tce troche zakrecony ale tez na luzie mozna z nim pogadac :)

Gość evreeee
ja byłam w ciąży jak miałam 19scie lat (może być to szok ale nie wpadłam;)). i dr Darocha była bardzo miła także spokojnie polecić mogę. I nie bój się, to nie o to chodzi w wizytach u gina. Normalny gin tak nie zareaguje.

Gość gość
evreeee- wcale nie szok:) Ja tez juz chciałam :) skoro mowisz ze normalnie zareagowała to pojdę do niej ,zobaczymyjak będzie. Uwazasz ze powinnam poczekac jednak te 2 tyg?:)

Gość evreeee
Wiesz co i tak pewnie najbliższy termin będzie miała na przyszły tydzień, możesz iść zabada Cie ginekologicznie - Ty zobaczysz czy Ci odpowiada :) taka zwariowana babka z niej, w dlugich blond włosach ;) zleci Ci pewnie morfologie i sie umowicie na usg

Gość gość
evreeee- kochana! Wlasnei o takiego ginekologa mi chodzilo!:) Tamten nawet mi kwasu foliowego nie zalecil kupic. Sama sobie go kupilam tylko dlatego ze wiem ze nalezy go brac. Masakra jakaś.

Gość gość
a ta pani kolo 40 czy ile lat mniej wiecej?

Gość gość
i czy ma sprzet do usg w gabinecie czy nie?

Gość evreeee
Ona jeśli sama czegoś nie zleci, a ją o to poprosisz to bez problemu da skierowanie na badania. A zwolnienie do pracy to sama sie mnie pytała czy potrzebuje ;) niepotrzebowałam bo sie uczyłam. Jak mnie bolał brzuch w 8mies. to dała skierowanie do szpitala na badania - także jest okej. Karte porodu zakada chyba ok 10 tygodnia a w 12 tyg miałam usg. Nie zraź się, bo może być ciężko sie do niej zarejestrować- trzeba dzwonić od 7 rano, albo podejść osobiście. Teraz planuje drugą ciąże i juz chyba wybiore sie prywatnie do dr Chruściela, ale jeszcze zobaczę. ;)

Gość evreeee
Nie ma własnie usg w gabinecie, usg jest w innym skrzydle. Umawiasz sie z nią poprostu i robi usg, zdjęcie zawsze mi dała - bo słyszałam ze czasem lekarze na nfz robią z tym problem ;) i usg zawsze robila przez brzuch, nie 'dowcipnie' :D także bliską osobę możesz ze sobą wziąć ;) nooo ona koło 50siątki, myśle że troszkę po. Powie co jeśc a czego lepiej unikać.

Gość gość
A czemu nie znowu do tej samej?

Gość evreeee
Troche mi nie pasują godz w jakich przyjmuje, i prywatny robi usg na każdej wizycie ;) Czułabym sie po prostu bezpieczniej u prywatnego. Ale jeszcze nie zdecydowalam. Badzo możliwe że u niej zostanę. Ona też prywatnie przyjmuje tylko w Sokołowie bodajże.

Gość gość
a ile kosztuje wizyta u prywatnego ? do tego co chcialas isc? i powiedz mi jak mniej wiecej zareagowala na to ze jestes w ciazy? cos mowila? czyli w ogole do 12 tyg nie ma usg?

Gość evreeee
Zapytała sie tylko co się stało, ale tak z uśmiechem :) bo wcześniej brałam tabl anty. Bardzo miła była, jej nie ma sie co bac. U tegop Chruściela kosztuje 100zł. i Ma usg oczywiscie w gabinecie. 11-12 tydz miałam usg, wczesniej i tak nic nie widać tylko pęcherzyk, a w tych tygodniach juz rączki i nózki i wszystko widac. Ale to było 3 lata temu, teraz nie wiem może zrobi szybciej.

Gość gość
a jaka linia jezdzi ul Fredry?

Gość evreeee
na Placu Wolnosci musisz wysiąsc albo na Bardowskiego, nie wiem gdzie mieszkasz, skąd bedziesz jechać :) tam wszystko jeździ :)