Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Angelika45

Dobry Adwokat z 艁odzi do rozwodu

Polecane posty

Go艣膰 Angelika45

Nie wiecie mo偶e kto jest dobrym prawnikiem w sprawach rozwodowych w 艁odzi. Sprawa jest trudna, dw贸jka dzieci.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to jak po rozwodzie zaspokoisz swoje potrzeby seksualne kotku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SylwiaczekB
Polecam Adwokat Burska. Prowadzi艂a mi rozw贸d i by艂am bardzo zadowolona. P贸藕niej s艂ysza艂am tak偶e, 偶e jest naprawd臋 dobra. Kontakt to www.adwokatweb.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wladziaaa85
Ja potrzebuj臋 adwokata z Warszawy. Czy znacie jak膮艣 kancelari臋? Znalaz艂am w Internecie http://adwokat-midro.pl , kt贸ra idealnie pasuje do sprawy mojej przyjaci贸艂ki. Korzystali艣cie z ich us艂ug? Mo偶e kto艣 si臋 wypowiedzie膰 na ich temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry czyli taki co wyci膮gnie jak najwi臋cej kasy od m臋偶a? Doopy nie dawa艂a艣 i znalaz艂 inna, a teraz p艂acz i zemsta i adwokata szuka, 偶enada kobieto, i na co ci to by艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nast臋pna materialistczna t臋pa dzida, kt贸ra tylko kasy szuka. Aby ci ta szpara zasch艂a na amen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e tak z innego miasta sobie wybierz adwokata. Ja korzysta艂am z pomocy adwokata z polecenia. Bardzo dobry jest adwokat z Konina pan Andrzej Miastkowski z kancelarii www.kancelaria-miastkowski.pl. Dzi臋ki pomocy tego adwokata rozwiod艂am si臋 i teraz jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryszarda 34
Wiadomo, 偶e w 艁odzi jest kilku adwokat贸w ale je艣li chodzi o sprawy rozwodowe to z czystym sercem mog臋 poleci膰 Ci Pani膮 Magdalen臋 Chr贸艣cielewsk膮 http://chroscielewska-chroscielewski.com/ . Ca艂a ich kancelaria bardzo dobrze funkcjonuje. Maj膮 spory zas贸b wiedzy wiec spokojnie mog膮 Ci pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izkkkaa

a aktualnie jakiego dobrego prawnika mi polecicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izkkkaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izkkkaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewelina

Ja polecam Wam Pani膮 Adwokat Monik臋 Kitscha-Kwasiborsk膮. Jest naprawd臋 dobrym adwokatem. Specjalizuje si臋 w prawie rodzinnym, moj膮 spraw臋 rozwodow膮 prowadzi艂a i wszystko posz艂o dobrze. Bez 偶adnych problem贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ja polecam do kazdego rodzaju sprawy kancelarie z Warszawy JST, pracuja tam tylko prawnicy z powolania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elka

Hej, a co powiesz na chr贸艣cielewsk膮 z 艂odzi? Ona zajmuje si臋 prawem rodzinnym i cywilnym. Nie znam babki dok艂adniej, ale na rankingu聽skuteczny adwokat jest wysoko oceniana, a po opiniach wida膰, 偶e zna si臋 na wielu sprawach z zakresu tych praw. Popytajcie, to nic nie kosztuje, a mo偶e akurat z ni膮 wygracie. My艣l臋, 偶e Was nie zawiedzie i poprowadzi do pozytywnego rozwiazania sprawy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jestem za艂amana, bo nie zn

A nie zna kto艣 jakiego艣 dobrego adwokata polsko-czeskiego ew. czeskiego w zakresie prawa pracy, dyskryminacji, nier贸wnego traktowania kobiet oraz molestowania seksualnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czeski film
Przed chwil膮, Go艣膰 Jestem za艂amana, bo nie zn napisa艂:

A nie zna kto艣 jakiego艣 dobrego adwokata polsko-czeskiego ew. czeskiego w zakresie prawa pracy, dyskryminacji, nier贸wnego traktowania kobiet oraz molestowania seksualnego?

Jestem za艂amana, bo nie znalaz艂am ani jednego w Czechach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ala73

Jak chodzi o adwokata z 艁odzi, kt贸ry specjalizuje si臋 w rozwodach, to mog臋 Ci poleci膰 mecenasa Cyra艅skiego. Bardzo mi pom贸g艂 w moim rozwodzie, chocia偶 m贸j by艂y m膮偶 stawa艂 na g艂owie, 偶eby mnie oczerni膰. Pan mecenas Cyra艅ski prowadzi艂 t臋 spraw臋 bardzo profesjonalnie i z zaanga偶owaniem, by艂 zawsze 艣wietnie przygotowany. Przemaglowa艂 dok艂adnie wszystkich 艣wiadk贸w i wycisn膮艂 z nich prawd臋. Wygra艂am spraw臋 co do winy m臋偶a i dosta艂am alimenty. Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e reprezentowa艂 mnie w艂a艣nie mecenas Cyra艅ski. To fachowiec, do kt贸rego mo偶na i艣膰 z ka偶dym rozwodem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga

W 艁odzi bardzo dobrym adwokatem od rozwod贸w, ale i nie tylko jest adwokat Jaros艂aw Szkudlarek, prowadzi艂 mi rozw贸d z win膮 i alimentami i by艂am bardzo zadowolona, wi臋c szczerze polecam Aga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Tomaszczyk z Warszawy, polecam - bardzo kompetentny prawnik, nie do zagi臋cia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 HannkkaMM

Adwokat Monika Kitscha-Kwasiborska - ta Pani prowadzi艂a moja spraw臋 rozwodow膮 i wszystko posz艂o sprawnie i co najwa偶niejsze - po mojej my艣li 馃槈 M贸j by艂y m膮偶 nie jest najlepszym cz艂owiek, wi臋c ciesz臋 si臋, 偶e uda艂o mi si臋 wynegocjowa膰 tak dobre warunki. A to wszystko zas艂uga Pani Moniki 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina

Rewelacyjny adwokat rozwodowy to adwokat Jaros艂aw Szkudlarek bardzo dobrze rozegra艂 moj膮 spraw臋 cho膰 zapowiada艂a si臋 na bardzo ci臋偶k膮 i okrutn膮 mecenas Jaros艂aw Szkudlarek tak zakr臋ci艂 tematem, 偶e by艂y m膮偶 do dzisiaj nie mo偶e si臋 otrz膮sn膮膰. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justa

R贸wnie偶 potwierdzam skuteczno艣膰 i do艣wiadczenie w sprawach rozwodowych adwokata Jaros艂awa Szkudlarka dzi臋ki kt贸remu rozwiod艂am si臋 z klas膮 na godziwych warunkach, a nie och艂apach jakich proponowa艂 mi by艂y, cho膰 mia艂am chwile s艂abo艣ci, mecenas Szkudlarek pom贸g艂 mi uwierzy膰 w siebie i nie 偶a艂uj臋, 偶e mu zaufa艂am, bo skutki b艂臋dnych i pochopnych decyzji mog艂yby by膰 katastroficzne w skutkach dlatego te偶 uwa偶am 偶e wyb贸r odpowiedniego adwokata do takich spraw jak rozw贸d i podzia艂 maj膮tku ma decyduj膮ce znaczenie na przysz艂o艣膰. Dlatego dobry adwokat musi mie膰 nie tylko wiedz臋, ale przede wszystkim nabyte przez lata do艣wiadczenie i uk艂ady 偶eby to wszystko osi膮gn膮膰 dla klienta o czym zapewnia, a mecenas Jaros艂aw Szkudlarek w mojej sprawie wykaza艂 si臋 tym wszystkim co przyczyni艂o si臋 do mojego 偶yciowego sukcesu po rozwodzie. St膮d te偶 m贸j wpis dla tych kt贸rzy borykaj膮 si臋 z wyborem odpowiedniego adwokata do w艂asnej wojny o rozw贸d.聽

Udost臋pnij ten post