Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika45

Dobry Adwokat z Łodzi do rozwodu

Polecane posty

Gość Angelika45

Nie wiecie może kto jest dobrym prawnikiem w sprawach rozwodowych w Łodzi. Sprawa jest trudna, dwójka dzieci.

Gość gość
to jak po rozwodzie zaspokoisz swoje potrzeby seksualne kotku?

Gość SylwiaczekB
Polecam Adwokat Burska. Prowadziła mi rozwód i byłam bardzo zadowolona. Później słyszałam także, że jest naprawdę dobra. Kontakt to www.adwokatweb.eu

Gość Wladziaaa85
Ja potrzebuję adwokata z Warszawy. Czy znacie jakąś kancelarię? Znalazłam w Internecie http://adwokat-midro.pl , która idealnie pasuje do sprawy mojej przyjaciółki. Korzystaliście z ich usług? Może ktoś się wypowiedzieć na ich temat?

Gość gość
Dobry czyli taki co wyciągnie jak najwięcej kasy od męża? Doopy nie dawałaś i znalazł inna, a teraz płacz i zemsta i adwokata szuka, żenada kobieto, i na co ci to było?

Gość gość
Następna materialistczna tępa dzida, która tylko kasy szuka. Aby ci ta szpara zaschła na amen.

Gość gość
A może tak z innego miasta sobie wybierz adwokata. Ja korzystałam z pomocy adwokata z polecenia. Bardzo dobry jest adwokat z Konina pan Andrzej Miastkowski z kancelarii www.kancelaria-miastkowski.pl. Dzięki pomocy tego adwokata rozwiodłam się i teraz jestem zadowolona.

Gość Ryszarda 34
Wiadomo, że w Łodzi jest kilku adwokatów ale jeśli chodzi o sprawy rozwodowe to z czystym sercem mogę polecić Ci Panią Magdalenę Chróścielewską http://chroscielewska-chroscielewski.com/ . Cała ich kancelaria bardzo dobrze funkcjonuje. Mają spory zasób wiedzy wiec spokojnie mogą Ci pomóc.

Gość Izkkkaa

a aktualnie jakiego dobrego prawnika mi polecicie?

Gość Izkkkaa

Gość Izkkkaa

Gość Ewelina

Ja polecam Wam Panią Adwokat Monikę Kitscha-Kwasiborską. Jest naprawdę dobrym adwokatem. Specjalizuje się w prawie rodzinnym, moją sprawę rozwodową prowadziła i wszystko poszło dobrze. Bez żadnych problemów.

Gość gość

Ja polecam do kazdego rodzaju sprawy kancelarie z Warszawy JST, pracuja tam tylko prawnicy z powolania

Gość Elka

Hej, a co powiesz na chróścielewską z łodzi? Ona zajmuje się prawem rodzinnym i cywilnym. Nie znam babki dokładniej, ale na rankingu skuteczny adwokat jest wysoko oceniana, a po opiniach widać, że zna się na wielu sprawach z zakresu tych praw. Popytajcie, to nic nie kosztuje, a może akurat z nią wygracie. Myślę, że Was nie zawiedzie i poprowadzi do pozytywnego rozwiazania sprawy. 

Gość Jestem załamana, bo nie zn

A nie zna ktoś jakiegoś dobrego adwokata polsko-czeskiego ew. czeskiego w zakresie prawa pracy, dyskryminacji, nierównego traktowania kobiet oraz molestowania seksualnego?

Gość Czeski film
Przed chwilą, Gość Jestem załamana, bo nie zn napisał:

A nie zna ktoś jakiegoś dobrego adwokata polsko-czeskiego ew. czeskiego w zakresie prawa pracy, dyskryminacji, nierównego traktowania kobiet oraz molestowania seksualnego?

Jestem załamana, bo nie znalazłam ani jednego w Czechach.

Gość ala73

Jak chodzi o adwokata z Łodzi, który specjalizuje się w rozwodach, to mogę Ci polecić mecenasa Cyrańskiego. Bardzo mi pomógł w moim rozwodzie, chociaż mój były mąż stawał na głowie, żeby mnie oczernić. Pan mecenas Cyrański prowadził tę sprawę bardzo profesjonalnie i z zaangażowaniem, był zawsze świetnie przygotowany. Przemaglował dokładnie wszystkich świadków i wycisnął z nich prawdę. Wygrałam sprawę co do winy męża i dostałam alimenty. Bardzo się cieszę, że reprezentował mnie właśnie mecenas Cyrański. To fachowiec, do którego można iść z każdym rozwodem.

Gość Aga

W Łodzi bardzo dobrym adwokatem od rozwodów, ale i nie tylko jest adwokat Jarosław Szkudlarek, prowadził mi rozwód z winą i alimentami i byłam bardzo zadowolona, więc szczerze polecam Aga

Gość gość

Tomaszczyk z Warszawy, polecam - bardzo kompetentny prawnik, nie do zagięcia

Gość HannkkaMM

Adwokat Monika Kitscha-Kwasiborska - ta Pani prowadziła moja sprawę rozwodową i wszystko poszło sprawnie i co najważniejsze - po mojej myśli 😉 Mój były mąż nie jest najlepszym człowiek, więc cieszę się, że udało mi się wynegocjować tak dobre warunki. A to wszystko zasługa Pani Moniki 🙂 

Gość Karolina

Rewelacyjny adwokat rozwodowy to adwokat Jarosław Szkudlarek bardzo dobrze rozegrał moją sprawę choć zapowiadała się na bardzo ciężką i okrutną mecenas Jarosław Szkudlarek tak zakręcił tematem, że były mąż do dzisiaj nie może się otrząsnąć. :-)

Gość Justa

Również potwierdzam skuteczność i doświadczenie w sprawach rozwodowych adwokata Jarosława Szkudlarka dzięki któremu rozwiodłam się z klasą na godziwych warunkach, a nie ochłapach jakich proponował mi były, choć miałam chwile słabości, mecenas Szkudlarek pomógł mi uwierzyć w siebie i nie żałuję, że mu zaufałam, bo skutki błędnych i pochopnych decyzji mogłyby być katastroficzne w skutkach dlatego też uważam że wybór odpowiedniego adwokata do takich spraw jak rozwód i podział majątku ma decydujące znaczenie na przyszłość. Dlatego dobry adwokat musi mieć nie tylko wiedzę, ale przede wszystkim nabyte przez lata doświadczenie i układy żeby to wszystko osiągnąć dla klienta o czym zapewnia, a mecenas Jarosław Szkudlarek w mojej sprawie wykazał się tym wszystkim co przyczyniło się do mojego życiowego sukcesu po rozwodzie. Stąd też mój wpis dla tych którzy borykają się z wyborem odpowiedniego adwokata do własnej wojny o rozwód.