truskawka102 0 Napisano Kwiecień 14, 2015 Witam! Biore tabletki antykoncepcyjne Sidrattela20. Ostatnio z chłopakiem nie współżyłam ale ocieraliśmy sie narządami płciowymi możliwe , że byl tam Preejakulat. Jestem straszna panikara , odbylo sie to 28.03 od jakos dwoch tygodni mam bardzo duze parcie na pecherz bez inych obajwow czytałam , że to jest jeden z objawów. Krwawienie dostałam tak jak zwykle w ubiegly czwartek wyczytałam natomiast , że krwawienie moze sie pojawiac.. no ale uspokoiłam sie jednak to sikanie tak mnie meczy i nie daje spokoju , ze zrobilam test ciazowy wyszedł negatywny czy moge byc spokojna? minelo 16 dni od stosunku. na tescie pisze ze wykrywa po 10 dniach, Mam bolesne piersi ale moga byc spowodowane krwawieniem , trwalo 3-4 dni. Zrobiłam test a teraz zastanawiam sie czy jest wiarygodny po tlu dniach i czy powinnam sie uspokoic i wybrac do lekarza na badanie pecherza czy nadal sie zamartwiac .. Niestety nie mam mozliwosci pojscia do ginekogloga. Tabletki byly brane regularnie Wariuje! Ciągle biegam do ubikacji a z nerwów to juz mi slabo.. Dzis towarzysza mi wymioty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2015 Wymioty z nerwów. Reszta to zapalenie pęcherza (możliwe że od partnera) ewentualnie drożdżaki, ale stawiam na to pierwsze. Leczy się dość trudno. Na początek żurawiny w dużych ilościach (suszone, w przetworach), nie zaszkodzi, a pewnie pomoże. No i z lekarzem pogadaj, bo samo nie przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskawka102 0 Napisano Kwiecień 14, 2015 Jesteś pewna , że to nie ciąża? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2015 Jak bierzesz regularnie to w ciaze nie zaszlas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2015 To po co trujesz się tabletkami skoro i tak obawiasz się ciąży? nie lepiej zabezpieczać się prezerwatywami i do tego współżyć tylko w dni niepłodne? Bardzo łatwo i dokładnie mozna je wyznaczyć testerem owulacyjnym na ślinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach