Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WitchX

mam rozmowę o pracę 12 złotych brutto

Polecane posty

Gość gość
moja stara zarabia 18 netto na produkcji

Gość gość
nie sa miejsca gdzie daja 9 brutto

Gość gość
W uk zyc za 12 funtow na godzine mozna na lepszym poziomie niz w polsce, i to w chuj lepszym :). Ciekawi mnie jak jest jeszcze we wloszech, mysle ze jak bede mial troche kasy i furke to sie tam wybiore i zobaczymy wlochy jak sie tam zyje i w ogole :D Jeszcze chcialbym do amsterdamu poleciec i tripa po polsce zrobic

Gość gość
ja zarabiam 6 na ochronie

przyrzekłam sobie i rodzinie, że znajdę pracę po wielkanocy, praca nie jest bardzo dobrze płatna ale zawsze moge szukać lepszej

Gość gość
ja mam jakies 8,5 zl do tego pol etatu tylko ale i tak sie strasznie ciesze ;)

Gość gość
jak praca nie jakas wybitnie uciazliwa i upeirdliwa to bierz i szukaj nowej w trakcie. dla lepszego pracodawcy tez liczyc sie bedzie ze masz prace, jestes na rynku i szukasz nowej a nie ze nie pracowalas. i nabierzesz jakis nowych umiejetnosci

Gość gość
to jest więcej niż najniższa krajowa więc nie narzekaj :O

to jest telefoniczna obsługa klienta, i wiem , że może być bardzo lekka albo bardzo upierdliwa, ogólnie też nie wygląda najgorzej na papierze, to jest praca na około 3/4 etatu, rodzice mi mówią żebym jeszcze szukała jako kelnerka na pół etatu to z napiwków sobie bym z uzbierała na pierdółki jakieś

Gość gość
nie wierzę :D praca w telemarketingu na OKOŁO 3/4 etatu za 2200 brutto? :D może jeszcze umowa o pracę? :D ahaha proszę cię. niezła z ciebie mitomanka :D zresztą inne twoje tematy to potwierdzają :P naprawdę potrafisz zmyślać :D

Gość gość
pracownik galerii handlowej z dobrym angielskim niekarany, 5zł brutto - oferta kaliskiego PUPu :D

Gość gość
w POlsce są ludzie co za 3,60zł robią, więc ty masz wręcz królewskie zarobki :D :D :D

bardzo bym chciała jakoś odłożyć na wakacje i wezmę to na 3/4 etatu i jeszcze cos na pół bo mi kiedyś koleżanka mówiła że z kelnerowania można coś uzbierać

o matko kto tak mało zarabia, przecież to poniżej płacy minimalnej czyli nielegalnie (mowie o tych 3.60)

Gość gość
cyckami jeżeli masz machaj na SU

Gość gość
// o matko kto tak mało zarabia, przecież to poniżej płacy minimalnej czyli nielegalnie (mowie o tych 3.60) a słyszałaś kiedyś o tzw. umowach śmieciowych? możesz zarabiać 1zł/h i będzie to w pełni legalne :D :D :D