Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY! Prezent na ślub cywilny!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam do Was takie pytanie odnoszące się do ślubu cywilnego. Zostałam zaproszona na ślub cywilny do osoby z mojej rodziny i niestety nie mam żadnego pomysłu na prezent ;( Niestety nie dysponuje wielkimi środkami pieniężnymi na ten cel :( i tak mi trochę głupio dać kopertę. Więc chciałabym kupić młodym jakiś fajny prezent :) macie może jakieś pomysły??? Dodam tylko, że za rok planują wziąć ślub kościelny.

Gość gość
Ja bym nic nie dała i nie poszła. Nie uznaję ślubu cywilnego więc to dla mnie żadna impreza.

Witam, ja niedawno również byłam na ślubie cywilnym, jednak z chłopakiem daliśmy kopertę z pieniędzmi oraz wina ( na życzenie pary młodej ). Proponuję przeglądnąć tą stronkę: http://www.crazyshop.pl/prezenty-na-slub?gclid=CjwKEAjw9bKpBRD-geiF8OHz4EcSJACO4O7TU1F-RxNK-zGhtrjI2g7a2KINBbZXv6U15vVefs07ChoCj0Hw_wcB taki gadżet plus dodatkowo wino na pewno ucieszy parę młodą, są tam np. piękne kieliszki do szampana z grawerem :)

Gość gość
gość wczoraj Ja bym nic nie dała i nie poszła. Nie uznaję ślubu cywilnego więc to dla mnie żadna impreza. xxxxxxxxx Czyli nie uznajesz w ogóle ślubu, bo to właśnie w Urzędzie Stanu Cywilnego ślub ma swoją ważność. To tu odbierasz akt małżeństwa na podstawie którego jesteś żoną. Bez aktu małżeństwa jesteś dalej panną, a ksiądz ci takiego aktu nie wyda. Pochlapie cie wodą, którą ty naiwnie uważasz za święcona :D