Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwgelo

Dobry optyk RADOM

Polecane posty

BARDZO POLECAM NOWO OTWARTY SALON OPTYCZNY VISION CENTER W RADOMIU NA KRÓLOWEJ JADWIGI 21, LOK. VII. BARDZO PROFESJONALNE BADANIE WZROKU, NOWOCZESNE URZĄDZENIA, ŚWIETNA OBSŁUGA ORAZ POMOC W DOBORZE OPRAW ORAZ SZKIEŁ I SOCZEWEK KONTAKTOWYCH. JEŚLI CHODZI O CENY TO WEDŁUG MNIE NAJLEPSZE W RADOMIU. POLECAM

Gość gość
Byłem:) Fajny i bardzo profesjonalny salon. Obsługa oraz badanie na najwyższym poziomie, duży wybór opraw i ceny naprawdę przyzwoite

Gość gość
U wielu optyków już byłam i muszę przyznac że ten jest najlepszy. Pani która mnie obsługiwała świetnie dobiera oprawki do twarzy i bardzo szczegółowo wszystko tłumaczy. Polecam

Gość michał547
Sorki ale to jest ewidenta SAMOREKLAMA tego optyka - sprawdźcie na innych forach ten gostek ...gelo wszędzie wkleja ten sam tekst :) dobre, apropo tego salonu to na mnie nie zrobił żadnej furory. Słaby wybór i z tego co ma w tym sklepie próbuje wcisnąć na siłę ale mi okulary muszą się podobać. Ja NIE POLECAM :(

Gość Kociczka66
Właśnie odebrałam moje kocie okulary i jestem bardzo usatysfakcjonowana :) Chciałam poprawić sobie nastrój i się udało. Ja mogę zaproponować OPTYK Grabowscy na ustroniu koło M1

Gość kasandra78
Jako stała klientka salonów optycznych w Radomiu chciałabym wydac niezależną opinie na ten temat. Od pewnego już czasu korzystałam z usług optyka Grabowscy, kupiłam u nich już dwie pary okularów. Moje doświadczenia z nimi są bardzo pozytywne biorąc pod uwagę wcześniejszych optyków. Niedawno usłyszałam reklamę w radiu wspomnianego na tym forum Vision Center, a ponieważ przyszedł czas na wymianę okularów postanowiłam ich odwiedzic. Moje wrażenia są równie pozytywne co u Grabowskich, umówiłam się na badanie po czym Pani tam pracująca pomogła mi w doborze opraw z których jestem bardzo zadowolona. Porównując te dwa salony stwierdzam że pod względem jakości usług są porównywalne i można je polecic natomiast zauważyłam róznicę w cenach które są na korzyśc Visin Center a zarzuty o "wciskaniu" są raczej bezpodstawne chyba że obsługiwał mnie ktoś inny ewentualnie to zwykłe ataki konkurencji. Pozdrawiam

Gość gość
Hejka a ja uważam, że każdy wybierze najlepszy salon dla siebie tzn, blisko - miło - fachowo- tanio . Ważne żeby nie w sieciówce - odradzam Filemana w GS !!! porażka

Gość gość
poszłam za waszą radą i byłam w optyku u Grabowskiego w tym co jest w "Piotrze i Pawle" i kurczaczki mają fajne okulary, a u mnie znaleźć takie to graniczy z cudem. Wszyscy wciskają mi oprawy dla dzieci bo mam bardzo mały rozmiar a tu proszę miłe zaskoczenie - miałam w czym wybierać. Polecam dla zainteresowanych mogę podać namiary jak ktoś tam nie był i nie wie jak trafić www.optyk-grabowscy.pl

Gość Malwinka 555
Kobietki jeśli chcecie mieć fajne okulary to tylko u Grabowskiego. Ja jestem ich stałą klientką na Chrobrego - POLECAM - zawsze wracam i dostaje rabat. Wcześniej robiłam w GS ale to pomyłka

Gość gość
A ja kupowałam okulary w Fielmannie i jestem zadowolona. Szybko mi je zrobili, w dobrej cenie (niższej nigdzie nie znalazłam) a jakościowo wszystko gra, dobrze widzę, okulary są wygodne. Nie ma co przepłacać wg mnie., Teraz syna zabieram bo coś słabo widzi wiec będziemy robili badanie wzroku. Jakby co to mówie o fielmannie w galerii słonecznej.

Gość Martyna S
Każdy ma prawo do swoich błędów ale jak czytam że w FIELMANIE w GS robią szybko okulary to mi się krew w żyłach gotuje !!!! Ja na swoje okulary czekałam 3 tygodnie !!!!! A miały być gotowe w ekspresie. Na szczęście później je oddałam i zrobiłam u optyka na ustroniu w ciągu DWÓCH DNI !!! Odradzam osobiście FIELMANA i nie tylko bo Vision Express wcale nie lepszy

Gość gość
Z Radomia nic, ale jakbyś był kiedyś w Zawierciu, to wpadnij do www.synoptykzawiercie.pl. Na pewno Ci pomoże.

Gość gość
Grabowski to jedyny prawdziwy optyk w tym mieście. Obsługa w Vision Center dość przeciętna. Samo badanie z dużą ilością pytań. Gość przeprowadzający badanie jakby lekko zakręcony, nie sprawiał wrażenia profesjonalisty. Po wyjściu na salon przyprawiano mi oprawki jakby na siłę. Nie miałam nawet czasu przyjrzeć się jak wyglądam. Te roszady z oprawkami trochę za szybkie. Ogólna atmosfera nerwowości i prędkości obsługi. Osobiście nie polecam.

Gość gość
Jeżeli chodzi o profesjonalny salon optyczny to ja moge polecić http://kosinski.tarnobrzeg.pl/. Mają bardzo dobra i fachową obsługę oraz duży wybór oprawek i nie tylko.

Gość gość
Ja ostatnio byłam na Królowej Jadwigi ale w Optyk Sobolewscy przy Targu na Michałowie i powiem wam że bardzo fajne oprawy mają. Pan który tam jest bardzo miły, i dużo czasu mi poświecił a jestem wybredna :P Teraz idę z Mamą do nich :) POLECAM Optyk Sobolewscy

Gość Ambiwalentna Lady
Uważam że fajną sprawą jest poznanie opinii innych w tym temacie. Poczytałam wasze komentarze i wybrałam dwóch optyków w Radomiu. Poszłam do Grabowskich i do Sobolewskich. No i teraz mogę przedstawić swoją opinię. Jestem wymagająca jeśli chodzi szczerość i wygrał GRABOWSKI Optyk - mega szczera i świetna obsługa :) :)

Gość trzeźwo
Hahaha co tu z głupoty piszecie , tylko i wyłącznie widzę tu samo reklamę jednego optyka który wyskoczył jak drzyb po deszczu na R-ski rynek od niedawna, zero tradycji itp itd zaledwie kilka lat na rynku a tonący brzytwy się łapie i dlatego tyle postów o tej osobie przez tą osobe Be (- byłem również u tej osoby i to po prostu jest optyk a robiłem w Radomiu okulary w wielu miejscach i wszędzie byłem zadowolony kierowałem się tylko i wyłącznie ramkami który mi wpadły w oko i pasowały do mnie

Gość gość
ja na Chrobrego w Fielmannie kupowałam okulary jakiś miesiąc temu. Badanie wzroku było niekosztowne i w dobrej atmosferze, pomoc przy wyborze opraw i soczewek kontaktowych też na wysokim poziomie wiec smalo moge polecic

Gość trzeźwo
Hej mieszkam na Michałowie i tu mam spory wybór byłem w Vision i u Grabowskich. Myślę, że jedni i drudzy godni polecenia. Zresztą każdy który jest pozytywnie nastawiony na ludzi znajdzie swoich klientów :)

Gość kasia187
Polecam Optyk Sobolewscy na Królowej Jadwigi koło targu. Fajne dokładne badanie, a okulary gotowe na drugi dzień:)

Gość gość
My z mężem kupowaliśmy okulary Tonny niedawno. Na stronie www.e-glasses.pl jest pełny opis oprawek i szkieł, można sobie sprawdzić jak to wygląda wizualnie. Ten styl mi bardzo odpowiada, są zupełnie inne niż większość modeli które można znaleźć u optyków. Solidne, komfortowe, nic nie uwiera, nie wżyna się, a w okularach muszę chodzić na okrągło, poza tymi momentami jak śpię.

Gość gość
Witaj, mógłbym Ci polecić Salon Optyczny http://kosinski.tarnobrzeg.pl/ w tarnobrzegu. Profesjonalni optycy, przytulna atmosfera. Mam nadzieję, że spełnią Twoje potrzeby i oczekiwania, sam kupiłem w tym salonie okulary i jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Gość Gośka Iskrs
A ja polecam jako osoba bezstronna jak tutaj wiekszosc fajne studio optyczne przy Skłodowskiej .Maja piękne okulary.Ja mam od nich okulary korekcyjne i szczerze stawiam 5+ !

Gość gość
Niedaleko Radomia polecam www.Optyk.Lublin.pl zresztą ich salony optyczne uchodzą za jedne z najlepszych.

Gość gość
polecam optomet visavis galerii słonecznej mega wybor opraw swietna obsługa