Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie relacja Femdom, z Dominą

Polecane posty

Gość gość

Bardzo długo oglądam takie filmy na internecie, czytam opowiadania. A jak widzę, jak Domina, np pluje niewolnikowi do ust, albo go rucha straponem od tyłu, daje wylizać sobie cipkę w nagrodę, czy tyłeczek, stopki, to cały drzę. Nie wiem skąd się to wzięło. Może dlatego, że ma niskie poczucie własnej wartości ? Kręcą mnie mocne wrażenia.

Gość gość
malo chyba jest takich domin, wszystkie wola byc dominowane przez greya, takze ciezki los zapewne :P a wiesz facet, ze to jest ok, lepiej jak facet poniewierany, a nie ciagle kobietom sie obciera otwory i torturuje, to juz nudne

Gość gość
Nie jestem anty, bo dominacja tez mnie kręci. Słyszałem, że są kobiety, które lubią uległych i wchodzą takie związki femdom, że np to on jest jej pojemnnikiem na siuśki, lub dogadza jej dziurkom, gdy np ona sobie czyta gazetę.

Gość gość
a zastanawia mnie to, czy bardziej na codzien dominujace kobiety (taki typ businesswoman), jak i mezczyzni z dobra pozycja bardziej lubia byc dominowani? bo nasluchalam sie wyznan i kobiety, co na codzien karierowiczki to w lozku lubia sie znizac, ciekawe czy jest na odwrot, ze ci mniej dowartosciowani wola dominowac?

Gość gość
Nie ma reguły. Ja jako autor tematy jest bardzo dominujący w sensie, że mam silną osobowość, a kręci mnie uległość. Dodam, że mam 24 lata i nie kręci mnie taki zwykły nudny związek na zasadzie, że miałbym mieć kobietę i zakładać z nią rodzinę. Chciałbym powąchać, czy polizać taką spoconą stópkę np w rajstopach mojej przyszłej Pani, czy dać maltretować swojego peniska jej szpileczkom. Mmmmm