Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie relacja Femdom, z Dominą

Polecane posty

Gość gość

Bardzo długo oglądam takie filmy na internecie, czytam opowiadania. A jak widzę, jak Domina, np pluje niewolnikowi do ust, albo go rucha straponem od tyłu, daje wylizać sobie cipkę w nagrodę, czy tyłeczek, stopki, to cały drzę. Nie wiem skąd się to wzięło. Może dlatego, że ma niskie poczucie własnej wartości ? Kręcą mnie mocne wrażenia.

Gość gość
Wydaję mi się że to nawet więcej niż niska samoocena, to głęboko zakorzeniona w podświadomości nienawiść do siebie, potrzeba ukarania. Powinieneś udać się do terapeuty, uświadomić sobie za co się nienawidzisz, i postarać się sobie wybaczyć. Takie rzeczy wpływają na całe Twoje życie, nie tylko w kwestii seksualności

Gość gość
współczuje, lecz sie albo udaj sie do kobiet zajmujących sie taką działalnością :/

Gość gość
Tu autor. Mam zamiar kupić sobie strój i narzędzia specjalne do takiej relacji. Pejcz, maskę, korek analny do wsadzania sobie do dupci, knebel, swiece, kajdanki itp. Podniecałoby mnie jak by Domina mi rozkazywała, nie wiem dlaczego tak na mnie to działa, ale jestem oprócz tego mocnym fetyszystą.