Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonadama

kobiecie sprawy

Polecane posty

Gość zaniepokojonadama

Hej dziewczyny! Chcialabym sie zapytac starszych i juz bardziej doswiadczonych kobiet,otoz to mam 19 lat i dzis po raz pierwszy odkad ma miesiaczke a mam juz od 11roku zycia tak naprawde niby zaczeła mi sie a jej nie ma. Cykl trwa gdzies okolo 30,31,32dni i akurat wypada gdzies na okolo dzis jutro ta miesiaczka , a dzis rano juz widzialam,ze mi sie zaczyna , wiec do szkoly zalozylam podpaske ale powiem Wam ,ze przez caly dzien to prawie niv tam nie bylo..takie czerwono brazowe plamki jak to sie miesiaczka konczy. Zawsze pierszego dnia mi brzydko mowiac levi i brzuch boli a dzis nic, i jestem zaskoczona a tym bardziej przestraszona ,czy to moze byc cos powaznego, owszem myslalam o wizycienu ginekologa ale nie chce tak odrazu pedzic, powinnam zaczekac do konca tego miesiaca?? Czy Wam kiedykolwiek tez sie tak zdarzylo?

Gość gość
spokojnie, ja tak mam czasem jak mi się zaczyna, że pierwszego dnia tylko plamię....jeśli, nie dostaniesz jutro normalnego okresu, wtedy mozesz zacząć się martwić, bo na razie to wszystko z Tobą w porządku :) mam lat 35 więc juz rózne okresy przerabiałam

Gość gość
oczywiscie to normalne

Gość gość
Normalka,nie panikuj.

Gość zaniepokojonadama
Dzieki, pierwszy raz tak mi sie zdarzylo i nie wiem co o tym sadzic. Ale moze to jakis przelomowy czas czy cos