Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, pytanie :) ilu facetom dobrze zrobiłyscie

Polecane posty

Gość gość

Ilu facetom nie będąc z nimi w związku zrobilyscie dobrze ręką czy ustami??? i ile lat macie:) Zaczne od siebie: - mam 22 lata ręką - dwóm ( oczywiście nie w tym samym czasie) ustami- jednemu i ręką też jemu Byłam wtedy wolna...bez związku trzy lata sama :)

Gość gość
jesli jestes ladna to poswiece sie, dam ci k****a do ryja i podniesiesz swoje statystyki k*******nku

Gość piotrek121212
jek

Gość gość
post skierowany do dziewczyn a piszą jak.zwykle faceci.....no ja niewiem czy wy czytać nie umiecie czy co :D nie, nie facet to założył..jestem kobietą...

Gość gość
to mowie ze moge ci podniesc skilla, tepa p i z do, k*****morda

Gość gość
nie, bo stracisz wtedy prawictwo z własną ręką hehe

Gość gość
dlaczego mnie wyzywasz ?? zrobiłam ci coś?? nieładnie się zachowujesz ..:/

Gość gość
tsakie grube lochy sie wyzywa, proste... idz byc oblesna gdzies indziej

Gość gość
uuuu...chyba mnie z kimś mylisz kolego...bo jestem szczupła..waże 54kg mam 165 cm wzrostu, zielone oczy, czarne włosy....i zawsze odnosze sir do każdego z szacunkiem...i tego samego oczekuje od innych... i wcale nie jestem oblesna... byłam wolna trzy lata mialam prawo robić sobie co chciałam...i każda znajomośc traktowałam serio..a że trafiałam na dupkow to już nie moja wina.. i tak jestem na tyle rozsądna że nie dawalam d**y...tylko potrafilam zakończyć na pieszczotach...! nikogo nie zdradzalam nigdy..! i jak na moje powodzenie to i tak strasznie malutko przeżyłam seksualniee

Gość gość
winny się tłumaczy... jesteś pewno szpetna jak g****o na płótnie, a to co miałaś w pigździe głębokiej jak studnia to raczej mało kogo obchodzi.....

Gość gość
Chcesz spermy do ust today?

Gość gość
a Ty chcesz spermy do ust today i tomorrow? :>>> szukam chłopaka

Gość gość
mylisz się hehe ale przecież nie jestem taka by tutaj wrzucać swoje foty i udowadniac że jestem atrakcyjna...poza tym w jakiej p****?? skoro nie uprawiałam z żadnym z nich seksu... i tak samo co tu ktoś pisze o s*****e ?? skoro on wytrysku nie mial nawet hah z dwie min to trwało tylko jakoś

Gość gość
łykała nie jedna, wszystkie to zdziry

Gość gość
o jakim znowu łykaniu ktoś tu pisze?? czy wy jacyś bezmozgowcy jesteście czy co ?? myślicie że każdym lód wyglada jak w p****lu że kończy się polykaniem itp ja piernicze...rzeczywiście same niedowartosciowane chłopy tu siedzą i próbują się wyżyć w temacie dla DZIEWCZYN za swoje nudne życie że żadna ich nie chce...