Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent od narzeczonego. O co mu chodzi.

Polecane posty

Gość gość

Na urodziny od narzeczonego dostałam 2 książki o anoreksji. Wściekłam się, bo co to za prezent.

Gość gość
Pamiętał i to się liczy.

Gość gośćula
a miałaś tego typu problemy albo interesujesz się psychologią ,czy tak z braku laku dostałaś? bo jeżeli to drugie to bym się wkurzyła strasznie i na jego urodziny kupiłabym dwie płyty dvd o makijażu oczu :D

Gość gość
Pamiętał i to się liczy.

Gość gość
Pamiętał i to się liczy.

Gość gość
Pamiętał i to się liczy.

Gość gość
Nie mam takich problemów. Interesuje mnie anatomia człowieka. Mam dużo książek typu ,, Żyj zdrowo i aktywnie z Anną LLewandowską" ,, Dieta bez diety" , książki o glutenie jak się go pozbyć z codziennej diety, ale nigdy nie interesowała mnie anoreksja.

Gość gość
Ha ha ha :-P :-P :-P :-D :-D :-D :'( :'( :'(

Gość gość
Glupi jest??;) moze nje rozumie slowa anorekcja? Jak myslisz? Albo ty jestes przerazliwie chuda i tego nie widzisz? Robil ci moze uwagi na temat twojego wygladu np ze powinnas przytyc lub wiecej jesc?.?

Gość gość
Robi mi ciągle jakieś uwagi, że za mało jem, że jestem za chuda. Ale to tylko jego wymysły. Sam należy do chudych, umiesnuinych mężczyzn.

Gość gośćula
też obstawiam ze on nie wiedział czym jest anoreksja,kupił bo mu coś we łbie mówiło ze to o zywieniu a autorka sie tym interesuje. niemniej jednak pojechał po najmniejszej lini oporu,ja nie mówię o naszyjniku za 3 tysie a o tym żeby sprawic bliskiej osobie prezent który ją ucieszy i pokaże jak dobrze ją rozumiemy i znamy jej pasje.

Gość gość
Widzisz, on Ci wmawia, że jesteś za chuda, robi uwagi. Ty ciągle śledzisz tematykę diet, ćwiczeń, itp. No przecież to oczywiste, że on się martwi, podejrzewa, że przesadzasz. Może faktycznie jesteś za chuda już, ale sama tego nie widzisz? To nie są głupie prezenty, niezależnie od tego, czy przesadzasz, czy jeszcze Twoje zainteresowania są w zdrowych granicach, to narzeczony nie jest głupi. Dba w ten sposób o Ciebie, pokazuje, że się martwi, próbuje Ci coś uświadomić. Może jak przeczytasz te książki, to Ci się jakaś lampka zaświeci. A jeśli się okaże, że to Ciebie nie dotyczy, to przy okazji zdrowego trybu życia i zdrowego odżywiania, temat anoreksji, czyli zaburzenia odżywiania jest całkiem na miejscu. Przecież skoro interesujesz się zdrowym odżywianiem, to warto byś dowiedziała się też czegoś o patologiach w tej dziedzinie.

Gość gość
Dzięki Bogu to nie był prezent na urodziny. Wie co to jest anoreksjia, bo uważa, że za niedługo ja sama w nią wpadnę co jest totalnym absurdem.

Gość gość
Wagę mam prawidłową, jestem niska, a chce też pozbyć się tłuszczu z ud, które są za grube

Gość gość
Moze to jednak nientaki glupi prezent? Skoro mowisz ze on sugeruje ze jestes za szczupla? Napisz tu prosze publicznie ile wazysz i ile masz wzrostu ok? A powiemy ci ze masz problem. Ja np mam170 cm i 59 kg. Byl czas ze wazylam 5 kg mniej i wszyscy tez sie o mnie martwili ( mialam wtedy sporo stresow zwiazanych z praca) ale przytylam i jem ze smakiemi czuje sie super. Moze ty naprawde jestes za szczupla i narzeczony sie martwi??

Gość Lipcowa_mama
Kup mu na jego urodziny poradnik "Jak żyć z małym penisem". No co, przecież interesuje się seksem.

Gość gość
W pierwszym poscie piszesz ze byl to prezent an urodziny a tym z 12:15 piszesz ze na szczescie nie byl to prezent na urodziny. Czyzby prowo? Pisz ile wazysz i ile masz wzrostu a powiem ci czy jest ok.

Gość gość
Mam 167 i ważę 50-51 kg.

Gość gość
Dziewczyno, napisz nam ile wazysz przy jakim wzroscie to sie wyjasni czy narzeczony mial racje kupujac ci taki poradnik czy przesadzil;) czy na pewno dobrze sie odzywiasz i nie przesadzasz z dieta! Moze narzeczony martwi sie o ciebie...?? A moze uwaza ze ta tematyka cie interesuje. Jesli masz dobra wage i jesz zdrowo i regularnie to ok i nie masz sie czym przejmowac.

Gość gość
Był to tak jakby drugi prezent urodzinowy. Bo pierwszy prezent urodzinowy to była bransoletka, a drugi to właśnie te książki dzień później.

Gość gość
Jesli wazysz tyle ile piszesz to jak dla mnie jest ok z tym ze na prwno nie powinnas juz nic absolutnie chudnac bo i tak jestes bardzo szczupla, filigranowa przy tych wymiarach. Moim zdaniem nawet moglabys smialo przytyc ok 3-5 kg ale na pewno, na pewno nie powinnas juz chudnac. Pisze serio (sama jestem wysoka i szczupla 170 cm i 58 kg)

Gość gość
Skuchaj jesi to byl tzw prezent dodatkowy to ok i odczytalabym gonjako przejaw troski o ciebie. Zapytaj go wprost czy martwi sie o ciebie? I tyle. A ty dbaj o siebie, jedz regularnie i nie przesadzaj z dieta bo pewnie niedlugo bedziesz chciala byc mama i musisz byc zdrowa. Jestes bardzo, bardzo szczuplutka i to fajnie ale moja naprawde dobra rada...nie chudnij wiecej ....bo bedziesz za chuda. Ja bym nawet na Twoim miejscu spokojnie nieco przytyla np. Ok 3, 4 kg i bedziesz idealnie.

Gość gość
na kalkulatorze BMI wychodzi niedowaga. powinnas przytyc 2 kg zeby miec wage prawidłową...

Gość gość
Mam grube uda, wiec musze jeszcze z nich spuścic tłuszcz.

Gość gość
Anurektyczka jak nic. waży 50 kg i ma grube uda..... Bhehegeheh kobieto jak masz niedowage wg BMI to nic nie masz za.grubego!!!!

Gość gość
To ty też mu kup trzy książki na temat "Jak być dobrym w łóżku" :D

Gość gość
Masz problem dziewczyno,widac chłopak dobrze cie zdiagnozował,anoryktycy wypieraja swoja chorobe to jak alkoholizm

Gość gość
Ale ja nie jestem anoregtyczka. Jem normalnie. Rano zjadam płatki zbytnie lub owsianke, później pije koktajl w pracy, obiad jemy na mieście najczęściej jem sałatę, na kolację jakiś serek i to tyle. Kiedyś miałam 20 kg nadwagi i nie chce to tego wrócić. Narzeczony poznał mnie jak miałam już mniej na wadze, a jakbym daje ważyła te 20 kg więcej to nawet by na mnie nie popatrzył.

Gość gość
mi sie wydaje, ze jednak troche za malo jesz Mysle, ze jestes bardzo bardzo szczupla i uda pewnie tez masz piekne przy jesli wazysz 51 kg. Wiem co pisze bo ja mam 169 kg i waze 59 kg i uwazam ze jestem super szczupla.nie odchudza sie. Powinnas moim zdaniem troszke przytyc. Ciesz sie zyciem, jedz zdrowo (jakies ryby, mieso, jaja, warzywa, owoce) i nie zadreczaj sie dietami bo nie warto. Najwazniejsze jest zdrowie. Te fizyczne i psychiczne i dobre samopoczucie. A z doswiadczenia to ci powiem, ze faceci wola jak kobieta ma 3 kg za duzo niz 5 kg za malo:) serio.

Gość gość
Mój narzeczony przy wzroście 181 waży 73 kg. Więc jest chudy, więc ja nie mogę przy nim wyglądać jak grubaska.