Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robie nie tak?

Polecane posty

Gość gość

ogolnie juz taka gowniara nie jestem. wlasnie skonczylam 21 lat. jakies doswiadczenia na koncie mam.... wyciagam wnioski, staram sie nie popelniac bledow. jednak problem chyba tkwi w tym ze przyciagam do siebie fatalnych facetów-nie wiem dlaczego. kwestia wygladu? charakteru? przyciagam kobieciarzy,albo prawiczkow albo tez innych ktorzy maja nierowno pod kopula...w najlepszym przypadku desperatów:o Nie wiem co ze mna jest nie tak. zastanawiam sie,czy moze wszyscy polacy tacy sa ( usprawiedliwienie,ze nie bo by nie byli w zwiazkach jest beznadziejne, juz z taka opinia sie spotkalam a kazdy bardziej rozgarniety czlowiek wie, ze w zwiazku mozna byc bez problemu. Mysle,ze oczekuje czegos wiecej i byle kogo nie wezme. Myslalam nad jakims obcokrajowcem... Brzydka nie jestem, charakter tez mam raczej fajny. Co zrobic zeby przyciagnac fajnego faceta?

Gość gość
Moze i tak, ale do 30stki nie zamierzam czekac... mysle,ze poki jestem mloda i ladna mam troche wieksze szanse na fajnego faceta, nie chce potem kogos z odzysku czy po przejsciach

źle mnie zrozumiałaś, ja nie każę ci czekać, chodziło mi o twoje podejście:-) nie obraź się, ale troszkę zalatuje desperacją...

Gość gość
a co jest nie tak z prawiczkiem?? bo z kobieciarzem to rozumiem

jak czytam to forum, to dochodzę do wniosku, że prawiczek to jakaś paskudna cecha charakteru a nie brak doświadczenia seksualnego...

Gość gość
samo prawictwo w sobie nie jest zle. tyle, ze chodzi o charakter ktory zazwyczaj maja tacy faceci-sa to albo desperaci albo inni ktorzy maja nierowno pod kopula czyt. fanatyczni katolicy itp. No moze i jestem troche zdesperowana widzac jacy sa polacy,mam nadzieje,ze obcokrajowcy maja troche lepiej w glowach

hmm... to chyba zależy o jakiej konkretnie nacji myślisz, ale mnie się wydaje, że Polacy wcale nie są tacy najgorsi;-)

Gość gość
dziś nie możesz pisać tak o prawiczkach, charakter kształtuje się całe życie i nie ma tu nic do rzeczy czy ktoś jest czy nie jest prawiczkiem... już wiem co z tobą nie tak.

Za bardzo nie rozumiem jaki problem jest w prawiczku? To chyba nawet lepiej,że jesteś jego pierwszą kobieta... Gdy ja poznałam mojego męża to on właśnie był prawiczkiem i wcale mi to nie przeszkadzało...A wręcz przeciwnie-czułam się miło z myślą,że jestem jego pierwszą kobietą... Masz dopiero 21 lat,a już próbujesz ułożyć plan jak zdobyć faceta(jak nie daje się z Polakami to wezmę obcokrajowca),to nie jest targ,że sobie wybierasz... A pomyślałaś,że może Ty też nie dajesz z siebie wszystkiego?Nie zrozum mnie źle,ale ja zawsze staram się patrzeć w dwie strony.Ty jesteś ładna,charakter fajny(twój opis),a faceci tacy beznadziejni ci się trafiają? Poczekaj trochę,wyluzuj.Z twojego postu wyłania mi się osoba,która szukacie faceta w akcie desperacji i dlatego trafiasz na nieodpowiednich...Jak będziesz miała znaleźć tego jedynego to go znajdziesz.Skup się teraz na nauce/pracy,a miłość przyjdzie sama...

Gość gość
faktem jest, ze podejscie polakow do kobiet jest czesto gesto daremne. mieszkam za granica od wielu lat, bylam w roznych krajach i widze/czuje roznice. polacy sa czesto szowinistami i to sie przejawia w ich podejsciu do kobiet. desperacja niestety dominuje. poza tym mloda jestes jeszcze, rowiesnik lub niewiele starszy bedzie desperatem i tyle. trzeba tez szukac wsrod starszych.

Jestem od Ciebie dwa razy starsza... Notorycznie spotykam ( wybieram )dziwnych facetów . Oczywiście , ponieważ jestem już wyczulona , za każdym razem ostrożnie podchodzę do nowej znajomości . Po czasie okazuje się , że znów pomyłka . Widzą powierzchowność , mimo że wyraźnie pokazuję swój umysł . A może mężczyźni zdecydowanie wolą kobiety puste i nierozgarnięte ? Zatem...w jakim celu mówią ,że cenią w partnerce inteligencje ?