Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasolkaOlka

zaproszenie od byłej dziewczyny

Polecane posty

Gość fasolkaOlka

Witajcie, mój luby otrzymał zaproszenie od swojej ex na kawę. Sprawa wygląda tak, że byli parą przez siedem lat. Ona go zdradziłą i związek się rozleciał. Od tego czasu mija kolejne 5 lat. Ja jestem związku z moim partnerem od czterech. Myślimy o soboie b.poważnie, planujemy założyć rodzinę. Niestety, obawiam się że nawet jednorazowe spotkanie z ex może zmącić nasz spokój. A przynajmniej mój. Ona na co dzień mieszka w Anglii. Nie widzieli się parę lat. Nie jest singielką, ma faceta który pewnie nic nie wie że jego obecna dziewczyna zdradziła swojego byłego,a teraz planuje się z nim spotkać. I co ja mam zrobić? Mój partner decyzji nie podjął, ale widze że zaskoczyło i rozbawiło a może nawet połechtało go to zaproszenie. Zabronić mu? Odezwać się do tej kobiety i powiedzieć,żeby spadała? Po co mają się spotkać? Dziewczyny,pomóżcie:(

Gość gość
Nic nie rob, przekonasz sie ile dla niego znaczysz.

Gość gość
Dokładnie, ewentualnie zaproponuj mu że was ze sobą pozna :P

Gość fasolkaOlka
ktoś jeszcze?

Nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej moj facet idzie na kawę ze swoją byłą i tu nie chodzi o "zaufanie". Taka sytuacja ogolnie nie miesci mi sie w glowie. Nigdy przenigdy.

Gość gość
Idźcie razem na spotkanie z nią..

Gość gość
mowisz mu ze idziesz na to spotkanie razem z nim to najlepsze wyjscie

Gość gość
Jezeli uwazasz ze spotkanie twojego faceta z poprzednia dziewczyna jest zagrozeniem dla waszego zwiazku, to wyrazy wspolczucia. Tym bardziej jezeli rozstali sie przed pieciu laty, a wy razem jestescie od czterech. Cos ich na pewno laczylo - dlaczego nie maja spotkac sie na kawe. Spokojnie. Twoj facet zdecydowal sie przeciez na ciebie. Nie szalej z zazdroscia. Nie idzie z nia do hotelu na sex, tylko po prostu na kawe.

Gość gość
nie pozwalaj mu tam isc. przyjazn z bylym nie istnieje jednej stronie zawsze chodzi o cos wiecej

Gość gość
Byłem a dziewczyną 10 lat i ona ze mną zerwała... Mamy jednak wspólne sprawy i cały czas jesteśmy w kontakcie,nawet spotykamy się kilka razy w roku. Przeżyliśmy razem mnóstwo pięknych chwil i teraz jesteśmy jak rodzeństwo.Mamy swoje związki i wiem,że moja dziewczyna jest zazdrosna,ale ja nic złego nie robię.To zależy od człowieka i jego kultury oraz uczuć.

Gość gość
dla mnie kontakt z kims bylym jest niepotrzebny co z tego ze byly fajne chwile ale one sie skonczyly skoro bylo rozstanie i nie ma sensu tego rozpamietywac. to zawsze rani obecnego partnera