Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zablokować numer w play

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam nadzieje że ktoś z Was mi pomoże będę bardzo wdzięczna, otóż jestem w sieci play na abonament tel Sony Xperia M2 i chcę zablokować jeden numer z plusa który non stop do mnie wydzwania po kilkanaście razy dziennie nie zważając na porę dnia stało się to dla mnie bardzo uciążliwe ..... Pomocy .... z góry dziękuje za pomoc

Gość gość
Pomoże ktoś.....

Gość gość
szukaj funkcji-zablokuj- nie znam tego tel ale czasem taka funkcja jest w ustawieniach, czasem w kontaktach szukaj po prostu i zablokuj dany kontakt

Gość gość
Mam dopiero co ten telefon i jest mało obcykana pod tym względem a ten numer to mnie tak w*****a że głowa mała

Gość gość
Blokujesz w BOA lub pobierasz bezplatna aplikacje w sklep Play BLACK LIST( możliwość blokady SMS, połączeń lub dwóch jednocześnie).

Gość gość
Właśnie znajomy coś mówił że skoro jestem w play to wybieram w telefonie SKLEP PLAY później chyba jakieś aplikacje i co dalej..... to nie mam zielonego pojęcia taka zielona jestem :-/

Gość gość
Może znajdzie się ktoś kto wyjaśnij mi bardziej ;-)

Gość gość
Klikasz w ikonę sklep Play, zakładasz tam konto (e-mail z koncowka gmail, jeżeli takiego nie masz). Później jak juz założysz konto w sklepie klikasz w lupę, wpisujesz BLACK LIST i zainstaluj. PS. Sklep Play jest dla wszystkich sieci :)

Gość gość
A tam trzeba wpisać numer który nie chce żeby do mnie dzwonił? Dziękuje za cierpliwość.... Nie mam założonego konta... to wszystko jest bezpłatne rozumiem....?

Gość gość
Jak będziesz miała ta aplikacje to wchodzisz w rejestr połączeń i przytrzymujesz palcem ten nr, wyskoczy lista i wybierasz opcje dodaj do BLACK LIST. Tak, jest darmowa, nie ladowalbym cię w niepotrzebne wydatki :) przepraszam, ze tak długo odpisuje. Net mi muli

Gość gość
Oj dziękuje za info i cierpliwość jak wieczorem pojadę to spróbuję to zrobić bo ten numer strasznie mnie nęka :-/

Gość gość
Dziękuje jak nie wiem co udało się.... jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI

Gość gość
Nie ma za co :) Miłego dnia życzę :) 🌼

Gość gość
Dziękuję i życzę miłego popołudnia.. Pozdro