Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waga 65 kg przy wzroście 166 to dużo ?

Polecane posty

Gość gość

Czy to dużo ? Ile powinnam schudnąć ?

Gość gość
No troszkę za dużo. Ja przy wzroście 173 ważę 66 kg. I mam wrażenie że to za dużo.

Gość gość
Widelki pokazuja ze wage masz w normie. Przy 166 max waga to 69 kg, ponad to nadwaga. Zalezy jak ty sie czujesz, jaka masz figure, klepsydre czy np jablko i wiecej tluszczyku na brzuchu. Optymalna waga przy tym wzroscie to 58 kg.

Gość gość
W tali mam 70 cm, a w biodrach 83 cm.

Gość gość
To wszystko zalezy od budowy bo waga to nie wszystko. Pytanie jak ty sie czujesz z ta waga? Nie widzialam cie ale mysle, ze mozesz nieco schudnac ale troche np, 3 kg albo 5 kg. Nie sadze jednak ze wazysz za duzo.

Gość gość
Brzuch mam raczej płaski, ale moje ciało straciło na jędrności.

Gość gość
Zaraz zaczna sie wypowiadac kobiety o wzroscie 180 wazace 40 kg i wyzywac cie od slonia. Najwazniejsze abys byla zdrowa, racjonalnie sie odzywiala, cwiczyla to figura ci sie wysmukli. Ja od poczatku roku sporo schudlam. Waze 67 kg i jestem z siebie dumna. Chce zrzucic jeszcze kilka, tak aby wazyc do 60 kg. Dobrze sie czuje ze swoim cialem. Ty musisz siebie zapytac jak chcesz wygladac.

Gość gość
Ja mam 168 cm i waze 70 kg i nie czuje sie zle bo mam wszystko dobre rozlozone :) fajna mam figure jak na taka wage :)

Gość gość
Chciałbym być bardzo chuda. Ale po ciąży coś nie idzie.

Gość gość
myślę że sporo, ja mam 160 cm i jestem w zaawansowanej ciąży a ważę 63,5 kg.

Gość gość
A co ma ciaza do tego? Ja w ciazy przytylam tylko 4 kg. :\ ( to ja z waga 70 kg i wzr 168)

Gość gość
Ja przed ciążą byłam szczupła. W zaawansowanej ciąży ważyłam 59 kg, a w ostatnich tygodniach strasznie przytyłam ważyłam nawet 69 kg! Udało mi się zrzucić. Synek ma 3 miesiące a moja waga stanęła na 65 kg i jak zaczarowana.

Gość gość
Ja przed ciążą byłam szczupła. W zaawansowanej ciąży ważyłam 59 kg, a w ostatnich tygodniach strasznie przytyłam ważyłam nawet 69 kg! Udało mi się zrzucić. Synek ma 3 miesiące a moja waga stanęła na 65 kg i jak zaczarowana.

Gość gość
ano to ma że wyglądam jak słoń z taką wagą - więc wyobrażam sobie autorkę

Gość gość
Ja przed ciążą byłam szczupła. W zaawansowanej ciąży ważyłam 59 kg, a w ostatnich tygodniach strasznie przytyłam ważyłam nawet 69 kg! Udało mi się zrzucić. Synek ma 3 miesiące a moja waga stanęła na 65 kg i jak zaczarowana. Jadłam zdrowo, a mimo wszystko przytyłam dużo pod samą końcówkę.

Gość gość
Ja przed ciążą byłam szczupła. W zaawansowanej ciąży ważyłam 59 kg, a w ostatnich tygodniach strasznie przytyłam ważyłam nawet 69 kg! Udało mi się zrzucić. Synek ma 3 miesiące a moja waga stanęła na 65 kg i jak zaczarowana. Jadłam zdrowo, a mimo wszystko przytyłam dużo pod samą końcówkę.

Gość gość

Gość gość
Waga spoko. Nie lubię anorektyczek czytaj wieszaków. Nie lubię grubych, kocham normalne kobiety:P Nie jesteś ani chuda ani gruba:P Pewnie super wyglądasz:P

Gość gość
Wszystko zależy od budowy ciała. Ja kilka lat temu ważyłam 60kg przy wzroście 169, a teraz mam 67kg i mieszczę się w te same ciuchy. Nawet lepiej w nich wyglądam niż wtedy, bo nie wystają mi boczki, a i tyłek lepiej wygląda. Po prostu wcześniej na mięśniach (mizernych) miałam warstwę tłuszczu, a teraz na skutek ćwiczeń ten zniknął, a mięśnie, które są od niego cięższe się rozrosły (w obwodach ciała mam podobnie, co kilka lat temu). Teraz mam niezły brzuszek, podniesiony, jędrny tyłek i ładnie zarysowane uda i ręce, które nie trzęsą się jak galareta :) Waga tak na prawdę niewiele mówi i trudno jest oceniać czy dla kogoś to dużo czy mało nie widząc go :p

Gość gość
Jak dla mnie to troszkę za dużo, choć jak mówisz, że brzuch masz dość płaski to prawdopodobnie wyglądasz dobrze. Ja mam 165 i ważę 59kg. Źle się z tym czuje bo zawsze moja waga była w granicach 48-52kg a teraz po drugiej ciąży nie mogę zrzucić zbędnego balastu...:-( w dodatku wszystko idzie mi w brzuch...

Gość gość
Dokladnie, wazne jak sie prezentuje cialo. Ja mam 156, waze 50 kg i wygladam dobrze. U mnie jest tak, ze jak schudne do 48, to juz robie sie chuda. Waga optymalna dla mnie to wlasnie 50-52, przy 55 juz mi sie nie podoba. Dziwne to, bo moja przyjaciolka ma 158, wazy 60 kg i wyglada rewelacyjnie, bo jej kg sie rozkladaja proporcjonalnie, do tego cwiczy na silowni.

Gość gość
Ja dokladnie tyle mam i wzrostu i wagi i nie jest dobrze, muszę schudnąć di 60 wtedy bedzie w sam raz.

Gość gość
Zalezy od budowy ciała. Mam 165 cm i wazylam kiedys 65 kg, nasluchalam sie w szkole epitetow od kolegow. Teraz waze 58kg jest okay ale niedawno bylo 55kg i zdecydowanie lepiej wygladalam i przede wszystkim lepiej sie czulam z ta waga.

Gość gość
Kurde ja waze 55 kg przy 166 i czuje sie Ciezko i zle teraz jestem na diecie Mz:D

Gość gość
Wg. mnie to za duzo. To moja idealna waga, ale przy wzroście 177 cm. jestem wysportowana, mam mocno umięśnione nogi (niestety), więc gdybym miała normalne, to wazyłabym kilka kg mniej.