Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba być totalnym głupcem żeby obecnie tracić zdrowie na klasyczne papierosy

Polecane posty

Gość gość

No i kasę. Bo te nowe e-papierosy nie dość że nie mają subst. smolistych to wyglądają jak prawdziwe i ich zakup wychodzi taniej

Gość gość
Faktycznie, odkąd przerzuciłam się na Foof'a zaoszczędziłam sporo kasy, no ale nikogo nie przekona się na siłę :)

Gość gość
ja również w ciągu dnia palę przeważnie efajka, no ale rano do kawy muszę zapalić tzw. zwyklaka , czasami po obiedzie mam również wielka ochotę na normalnego papierosa, no ale teraz przy efajku wypalam max trzy papierosy dziennie, a nie jak kiedyś całą paczkę

Gość gość
Ja vapuję Tabaque i potwierdzam że można zaoszczędzić na liquidach, korzyści zdrowotne i finansowe, dziwie się że ludzie jeszcze palą tradycyjne fajki.

Gość gość
Po pierwsze tepy spam, wszystkie posty pisane z tego samego IP. Po drugie te wasze efaje to chinskie gowno, nie wiadomego skladu i jego wplywu na zdrowie. O szkodliwosc***apierosow czy tel komorkowych , wiemy tyle na ile sa w powszechnym obiegu. Na dowody trzeba conajmniej 10 lat i odpowiedniej ilosci stosujacych. Zeby to egowno uznac za szkodliwe trzeba jeszcze kilka lat. Moja znajoma wrecz dusila sie przez to gowno made in china w nocy

Gość Almaona
Mój tato długo chciał samodzielnie rzucić ten nałóg i nie udawało się, teraz pali ep apierosa - bo co do tego zdrowia, to i ep apierosy i zwykłę są wg mnie szkodliwe, ale z ep apierosem mniej w domu śmierdzi i to jest dla mnie plus. Fakt, dochodzą do tego wydatki typu jakieś liquidy czy olejki http://www.wapershop.pl/olejek-do-e-papierosa - ale to i tak taniej niż 15 zł za paczkę fajek normalnych.