Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wywaliłam go z domu. Zostałam sama z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

No więc płaczę już 5 godzinę... Zostałam bez pracy, sama z 4 latkiem... Na koncie mam 200 zł. Nie wiem co teraz zrobię ale z nim dłużej być już nie mogłam... Dobrze, że chociaż mamy gdzie mieszkać ale to dziura zabita dechami więc prędko pracy nie znajdę.

Gość gość
Dlaczego nie masz pracy?

Gość gość
trzeba było razem z dzieckiem go wywalic, byłoby prościej nie?

Gość gość
szukaj pracy zagranica

Gość gość
Bo mi nie pozwalał do niej iść. Wolał żebym siedziała w domu i gotowała obiadki. Z pracą u nas ciężko więc jak już znalazłam jakąś ofertę to mu ciągle coś nie pasowało i nie kazał mi jechać na rozmowę kwalifikacyjną. Bo za daleko, bo za długo trzeba pracować, bo praca na zmiany. Zawsze coś się znalazło żebym nie szła do pracy. Dlatego nie chcę już z nim być. Bo mnie blokuje, ogranicza. Przez niego nie mogę się rozwijać, iść do przodu. Miałam dosyć ale nie wiem czy dobrze zrobiłam.

Gość gość
Nie martw się na zapas... a gnojka podaj o alimenty...

przykra szara polska rzeczywistość ja jestem w podobnej syt. bez pracy (bo w okolicy jej nie ma) bez chłopa (bo lepiej bez niż z byle kim) bez pieniędzy (alimenty idą w całości na dzieci) ale nadzieja pozostała... no i dobrze że rodzice pozwalają mi u sb mieszkać... możemy się powspierać od czasu do czasu jeśli chcesz? co takiego zrobił Twój mąż?

Gość gość
Z dzieckiem za granicę nie pojadę niestety.

Gość gość
ciągle podcinał mi skrzydła. Uważał, że ja powinnam siedzieć w domu i zajmować się dzieckiem (4 letnim, który chodzi do przedszkola). Nie mogę już tak dłużej żyć. Jestem pół roku bez pracy. Czułam się bezwartościowa. Nie chciałam go prosić kolejny raz żeby móc pojechać na rozmowę kwalifikacyjną. Może on chciał bardziej matki niż partnerki.

Gość gość
Przez ostatni miesiąc albo dwa płakałam codziennie, każdego dnia. Czułam się okropnie. I nadal czuję. Nie ma nic gorszego niż czyjaś łaska...

Gość Piotrek12l212
Autorka jak będziesz potrzebowała kogoś do przeorania klina to ja się pisze :D

Gość gość
Piotrku idioto j****y idź coś zrób ze sobą człowieku. Już dawno w kaftanie powinieneś być. Pozdrawiam i zdrowia życzę psychicznego :D

Gość gość
I pogódź się z tym, że prawikiem zostaniesz do końca życia. Taki twój los... :D Nie zamoczysz nawet u najbrzydszej kobiety.

Gość gość
zepsół powietrze to go wywaliłam i sama smród wącham

Gość gość
dobrze , że takich przybywa. będzie tanie dymanko dla bogatych Panów. albo prawie darmowa służba dla wartościowych Polaków

Gość gość
widzę, że idiotów na form nie brakuje. Podłość ludzka nie zna granic, szczególnie jak ludzie są anonimowi.

Gość gość facet38
Ja cię przygarne kobieto, dzieciaka też, będzie fajnie.

Gość gość
oj autorko , myślałąm ,że on cię bil czy obrażał, on nic złego nie zrobił a niejedna by chciała być na twoim miejscu, tak naprawdę to chyba nie dojrzałaś do roli żony i matki, chcesz robić karierę kosztem rodziny? dziecko nie będzie miało ojca bo Ty się czulas bezwartosciowa ;/ ?

00:40 Ty masz z glowa wszystko ok? Nie kazdy ma taki brak ambicji jak Ty zeby siedziec na cudzej lasce. Ona by mu sie znudzila za pare lat postanowilby odejsc i co? Mialaby zostac z niczym? Zaczynac wszystko od nowa?pozatym praca to wyjscie do ludzi, przebywanie, zmiana otoczenia, czy kura domowa w depresji jest lepsza od spelnionej zawodowo kobiety? Nie uwazam... Autorko! Bardzo dobrze myslisz, nie daj soba zarzadzac, Zwiazki nie trwaja wiecznie w obecnych czasach, trzeba sie zabezpieczyc. Pozatym przebywajac miedzy ludzmi noe "zdziczejesz"