Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boszzz już dawno się tak nie ubawiłam

Polecane posty

Gość gość

Pewnie jestem do tyłu ale dopiero teraz wpadłam na film "Makijaż na dożynki" na jutubie pani Agnieszki Mikołajczyk :D Ludzie to jednak są totalnie bezkrytyczni wobec siebie. Jestem kobietą ale po obejrzeniu jej kilku dzieł jedyne co mi się ciśnie na usta to - do garów kobieto!!! :D

Gość gość
Właśnie oglądam :D Ta kobieta tak na serio???? WTF???

Gość gość
To Monamałpacita - p***b jakich mało :O

Gość gość
No chyba na serio niestety :D Oglądam po kolei i stwierdzam, że baba ma coś z głową, innego wytłumaczenia nie znajduję :O

Gość gość
Hmm dziwne to trochę, to chyba nie na serio...nie wiem już sama, ale nieźle cienie pokazuje hihi :P

Gość gość
yyyy szkoda czasu na takich "pasjonatów życia"

Gość gość
nic zabawnego, fajna, sympatyczna kobieta

Gość gość
makijaż na dożynki bardziej pasuje na karnawał do Rio

Gość gość
Fajna i sympatyczna jak najbardziej. Podejrzewam, że siedzi całymi dniami w domu z dzieciakami i łaknie uwagi jak ziemia deszczu. Ale jest totalnie bezkrytyczna wobec siebie, nie rozumie że ludzie mają z niej bekę.

Gość gość
wszystkie blogerki kosmetyczno makijażowe to ten sam poziom :O

Gość gość
bezkrytyczna wobec siebie to nie była ta cała Bogumiła na wózka, ta babeczka zna się na tym co robi, jest zabawna, widać w niej lekką nieśmiałość, z chęcią bym się z nią zaprzyjaźniła ;)

Gość gość
Bogusia jest głosem osób niepełnosprawnych, kompletnie wykluczanych z powodu widocznych niedostatków. Jest super pozytywną kobietą, robi przepiękne makijaże i w ogóle nie rozumiem jak możesz ją stawiać obok takiego garkotłuka jak Małpacita? No litości, idź, przyjaźnij się bo pewnie macie ten sam poziom intelektualny :O

Gość gość
bezbłędna kobita :D

Gość gość
zabawna, ma dystans do tego co robi, a poza trochę szacunku , pewnie młode siksy z was, a ona moglaby być wasza mama albo babcia, nie obrażajcie jej, nikomu krzywdy nie robi i o kosmetyki nie żebrze jak niektóre youtuberki ;)

Gość gość
wlasnie, nie kazda musi byc taka piekna i fajna jak wy, cos robi zamiast narzekac, pozytywna kobieta, wzbudza sympatie

Gość gość
nie chodzilo mi o pełnosprawność czy nie, tylko o charakter, po filmikach łatwo wywnioskować z kim się ma do czynienia :) charakter jest niezależny od :portfela, wyglądu, wieku, chorób fizycznych i psychicznych, uwierz mi znałam osoby umierające na raka, które w ostatnich dniach jeszcze żartowały i osoby, zdrowe , młode które wiecznie tylko narzekają i użalają się na sobą chodząc z obrażoną mina :/

Gość gość
no skoro ma 3 albo 4 dzieci to w ogole szacun, mogłaby się zakopać w pieluszkach a ona woli wyjść do ludzi, to chyba dobrze? zrobiło mi się jej żal jak mówiła o tych harpiach z wizażu, że ranią ludzi, nie wiem co one wypisywały , ale naprawdę co macie z tego że kogoś wyśmiejecie/?

Gość gość
Mam trzydzieści dwa lata i uważam,ze robi z siebie koncertową idiotkę. Dzieci filmuje - kiedyś jej za to podziękują bo internet nie zapomina..

Gość gość
hahaha "torebka fajna mieszczą się podpaski itd." :D ma poczucie humoru :D obejrzę wszystkie filmiki , podziwiam, ja nagrywając coś takiego pękłabym ze śmiechu a ona zachowała powagę :)

Gość gość
osoba chciała wciągnąć ją w eMeLeMy :classic_cool: kobieta ma kultowe teksty, co wam się nie podoba? pewnie wolicie tą wulgarną baśkę starą zapijaczoną babę ?? bo ją wypromowano i głosuje na PO :O

Gość gość
Spox, kto nie ma jakiejś traumy z dzieciństwa? Również jestem DDA, ba nadal mieszkam z rodzicami. Ale znam swoje wady, widzę braki i nie pcham się na jutuba bo nie mam czego pokazać. Kobieta nie ma ani talentu do wizażu, ani dykcji, nic czym mogłaby się pochwalić przed taką widownią. Jest tyle rzeczy, którymi można się zająć będąc mamą małych dzieci aby się rozerwać, że aktem desperacji jest dla mnie otwarcie kanału na jutubie. Zdaje sobie sprawę z hejtu bo pod wszystkimi filmami ma wyłączone dodawanie komentarzy, więc albo jest masochistką - co by do DDA pasowało akurat, albo już sama nie wiem co jej dolega. A propos Bogusi z kanału AniołNaResorach - dziewczyna jest świetna po prostu. Kulturalna, elokwentna, wykształcona i utalentowana. Mało tego przełamuje stereotypy i jutub to jak najbardziej miejsce dla niej :)

Gość gość
Ale znam swoje wady, widzę braki i nie pcham się na jutuba bo nie mam czego pokazać. -- a znasz swoje zalety? widzisz tylko ciemne strony? to ona lepiej przeszla terapię psychologiczną niż Ty, przykro mi, a jeśli nie odbyłaś to czas się zgłosić, internet jest przywilejem wolnych ludzi i każdy może wrzucać co chce, może nagraj jakiś filmik i jak się spotkasz z ciepłą reakcją ludzi na swoją osobę to zmienisz zdanie , może ta pani potrzebuje wsparcia i otuchy

Gość gość
"no skoro ma 3 albo 4 dzieci to w ogole szacun, mogłaby się zakopać w pieluszkach a ona woli wyjść do ludzi, to chyba dobrze" x a co niby jest takiego w zwykłym wyjściu do ludzi żeby zasługiwało to na "szacun"? nie bądź śmieszna

Gość gość
Zaczęło się od przypałowego makijażu na dożynki a psycholożki z kafe już "makijażystkę" zrehabilitowały. Tak lubi malować to niech idzie na kurs makijażu i dopiero wbija na youtube, jaki problem?

Gość gość
kolejna pozerka powielająca to co już przez innych zostało powielone