Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna przestac kochac ?

Polecane posty

Gość gość

czy mozna przestac kochac ? czy jesli sie przestalo to oznacza to ze nigdy sie nie kochalo?

Gość gość
odpowie ktos?

Gość gość
A kogo nie kochasz?

Gość gość
można przestać. ludzie ciągle zakochują się,potem odkochują i znów zakochują w kimś innym. nie wiem czy istnieje prawdziwa miłość. jeżeli tak to myślę,że nie każdy potrafi jej doświadczyć. bo prawdziwa miłość powinna być jedna na całe życie.

Gość gość
nigdy się nie przestaje kochać nawet jeśli w teorii ta osoba mówi że miłość wygasłą a jak jest jakiś powód rozstania to znak trzeba walczyć nie mówię tu o przypadkach zdrady

Gość gość
i jeżeli się przestało nie oznacza,że się nie kochało nigdy. uczucie się wypaliło,nie było dość trwałe,silne by przetrwać...

Gość gość
Między kobietą a mężczyzną (poza rodzicami i dzieckiem) nie ma miłość bezwarunkowej. Jak nie ma okazywania uczuć, szacunku, zaintersownia, bliskości, tym czym się karmi miłość a jest obojętość, wyzwiska, przemoc, to miłość wypali się. Z miłością jak z kwiatem- nie podlewasz go, usycha.

Gość gość
dlatego piszę że trzea walczyć a nie poddawać sie

Gość gość
no wlasnie jestem z facetem 10 lat kochalam go nad zycie wszystko mu wybaczalam nawet zdrade, zawsze sie staralam a on niekoniecznie. Teraz pomalu czuje ze juz nie chce mi sie starac , nie da sie kochac za dwoje, to kryzys ? czy ja go nigdy nie kochalam ?

Gość gość
Mozna. Czasem wrecz milosc przeradza sie w nienawisc

Gość gość
kochałaś go za bardzo i to był twój błąd..

Gość gość
czuje sie jakby spadly mi rozowe okulary, albo mam kryzys. Nie czuje nic a tak go kochalam, czy to mozliwe ?mam z nim syna.

Gość gość
chyba racja, kochalam za bardzo ale to mozliwe zeby przestac? to byloby straszne bo pewnie nigdy nikogo juz tak nie pokocham

Gość gość
powiem tak jak się kochało i kocha szczerze to nigdy się nie przestanie kochać chyba ze dla kasy z przymusu lub z czego innnego nawet jak jest troche nie nawiści to jest wtedy żał za wyrządzone skutki nie co innego a miłośś zawsze zostaje

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Ja nie czuje nienawiści do niego, bo stał się częścią mnie. Ale widzę bezsens tego wszystkiego, upływ czasu, który tracę z każdą sekunda na niczym. Nie można żyć tęsknotą za kimś kogo nie ma obok ciebie. Mężczyźnie jest łatwej, czas dla kobiety liczy się podwójnie a ja chce mieć rodzinę.