Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega powiedział że mam twarz jak facet

Polecane posty

Gość gość

Taką szeroką szczękę i policzki... podłamałam się przyznam szczerze, a chyba nic z tym nie zrobię....

Gość gość
widac nie klamal.......

Gość gość
No bez powodu chyba tego nie powiedzial.. byliśmy na piwie i zaczął o tym gadać... w zasadzie w lustrze źle nie wyglądam ale na zdjęciach widać szerszą szczękę.. miałam nadzieje że to lustro mówi prawdę ;'( chyba jednak nie...

Gość gość
nie wkrecaj sobie bzdur, jakis kretyn cos ci powiedzial, wyczul ze to moze byc twoj slaby punkt i jak widzisz mial racje

Gość gość
Wiem... ale bez powodu tego nie powiedział... coś tam musi być na rzeczy... nawet jesli był tylko złośliwy, celowo.

Gość gość
niech się j***e

Gość gość
to że masz szeroką szczeke to nie znaczy ze masz twarz jak facet

Gość gość
znam ten bol :( jak cos jest twoim wielkim kompleksem, a ktos ci to wytyka... u mnie kompleksem sa grubawe, umiesnione lydki, uda mam szczuple, a te lydy wielkie :/ latem chodze w krotkich spodenkach, bo bym sie ugotowala, a znajomi zaskoczeni, kolega mi powiedzial, ze chyba mi sie przytylo itp, caly czas kryje te nogi w spodniach wlasnie po to, zeby je nikt nie widzial a odslonie to czuje sie beznadziejnie

Gość gość
Nie wiem. Może ma takie skojarzenia.. mam raczej delikatny typ urody, maluję się, mam dłuższe włosy.

Gość gość
facet znalazł twój kompleks

Gość gość
Ja też mam grube łydki kobitko - naprawdę szerokie w porównaniu do reszty :) właśnie szczęka i łydki.. to coś charakterystycznego u mnie! także i tutaj Cię rozumiem. Ale tylko były niby w żartach coś o nich czasem gadał, tak to nic.

Gość gość
albo chciał ci dowalić żebyś się nie puszyła ze swoją urodą typowa technika wpędzania pięknych kobiet w kompleksy :)

Gość gość
Nigdy tego nie robię :>. Po co w ogole dowalać się o czyjś wygląd? ja o jego rude włosy się nie dopieprzam :P

Gość gość
to jest wlasnie najgorsze, jak ktos trafi w twoj kompleks a ty sie sama nakrecasz. olej dziada, nastepnym razem dowal czyms w zamian, cos w stylu "a ty strasznie kobiecy glos, nie chcialam ci tego mowic, ale skoro juz mamy chwile szczerosci"

Gość gość
no to jakjest rudy to na stowe ma kompleks na tym punkcie ;) tez mu rzuc uszczypliwa uwage wlasnie na ten temat

Gość gość
no ja mu powiedziałam 'wolę mieć taką niż mieć twarz jak koń' :P

Gość gość
"a ty strasznie kobiecy glos, nie chcialam ci tego mowic, ale skoro juz mamy chwile szczerosci" x o widzisz, bardzo inteligentne odbicie piłeczki, rządzisz :)

Gość gość
nie jestem chyba przyzwyczajona do zwrotnego chamstwa :P a powinnam :P powiedziałam tak, jak napisałam wyżej i dalej olałam

przepraszam, że się wtrącam w tę arcyważną dyskusję, ale co z tego, że ktoś ma jakiś mankament, którego nic nie zmieni i komuś się to nie podoba?:O to jest jakieś tabu?:O może jeszcze oskarż rodziców:O zmień fryzurę, to podobno zmienia twarz. i to chyba dobry kolega, że mówi Ci takie rzeczy ja z osobami naprawdę bliskimi pozwalam sobie na takie teksty. i to też nie: "cześć, mamy ładną pogodę, masz końską mordę, idziemy na kawę czy drinka?":O

Gość gość
Wiesz ile ja miałam różnych fryzur? ale mam taką budowę twarzy, że to ZAWSZE będzie widać.. czasami jak mówię, w lustrze nie jest źle ale na zdjęciach.. baardzo widoczne

Gość gość
No faktycznie, mówi mi to wyśmiewając mnie wyraźnie.. już nie mówiąc, że to rzecz niezależna ode mnie (nie mam nadwagi albo coś żebym mogła schudnąć i wtedy i twarz się zmniejszy... ważę mało) to jest mój dalszy kolega tak btw...

Gość gość
trzeba mu było powiedzieć, że to on wygląda jak baba i do teg brzydka. Nie daj sobie nic wkręcić.

Gość gość
zdjęcia przeważnie zniekształcają ryzy twarzy, nie każda osoba jest fotogeniczna, na zdjęciach wygląda żenująco a w realu całkiem fajnie

Gość gość
Jako facet powiem tak : co kto lubi - ja na przykład nie mogę oderwać wzroku od asystentki dr. House'a ( też ma wyrazistą szczękę - mega sexi ). Zawsze z wady zrób atut, a amator na pewno się znajdzie .... pozdrawiam. Napisz jakie macie relacje a powiem Ci czy nie było to przypadkiem celowe dzialanie ( negocjacje ?)

Gość gość
Makijaż noszę, próbowałam modelować twarz za jego pomocą, ale mało dawało, poza tym nie będę aż tak przeginać. Daję sobie bronzer/róż, mam wypróbowany sposób i tyle. no właśnie mnie to dziwi, bo całkiem mam powodzenie i faceci się oglądają za mną nieraz.. jakbym wyglądała tak jak na fotach, to nie wierze, że miałabym takie :P

Gość gość
Relacje mamy takie zwyczajne, spotkamy się od czasu do czasu. Nic między nami nie było. On jest wolny, szuka dziewczyny :P