Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma milosci bezwarunkowej! Ona nie istnieje bo zawsze kochamy za cos!

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzni jochaja kobiety za mlody wiek, plodny zdrowy wyglad/urode, dziewictwo i ulegly wierny charakter. Bo to powoduje ze mezczyzna ma pewnosc ze kobieta urodzi zdrowe silne dzieci i ze te dzieci beda jego, a on nie bedzie zrobiony w ciula i nie bedzie wychowywal cudzych! Kobiety kochaja mezczyzn za charakter, zaradnosc, umiejetnosc dbania o bliskich (najblizsza rodzina w tym zona i dzieci), umijetnosc zdobywania zasobow (w naszym swiecie pieniedzy), odwage i inicjatywe! Bo to oznacza ze taki mezczyzna obroni ja i potomstwo kobiety przed niebezpueczenstwem zapewnie schronienie wyzywienie i caly niezbedny socjal do utrzymania rodziny! I gdy mezczyzna i kobieta spotykaja takie osoby ktore maja zestaw tych cech to ich mozg zaczyna produkowsc dopamine hormon przyjemnosci i motywacji do dzialanie, a ludzie zaczynaja odczuwac to jako milosc! Tak wiec milosc to nic innego jak ewolucyjny motywator zmuszajacy nas do rozmnazania i przetrwania gatunku!

Gość gość
tak , ale zaradnosc latwo ukryć , a wyglłądu sie nie ukryje bo wielu facetów udaje gorszych niż w rzeczywistości, by sprawdzić czy kobieta leci na jego kasę ..

Gość gość
Bo to debile nalezy byc zawsze szczerym ja zaakceptowalem fakt ze rozsadna i madra kobieta wybierze bogatego a nie biednego bo poprostu wiem ze jedt to korzystne dla wspolnego potomstwa ja tez wole zeby moje dzieci wychowywaly sie w warunkach w ktorych nic im nie zabraknie. Co nie znaczy ze mam zamiar wychowac niezaradne zyciowe lamagi ktore mialy wszystko od rodzicow a teraz nic nie potrafia!

Gość gość
ty muwisz o zauroczeniu a nie miłosci mataka dziecko to jest miłosc bezwarunkowa

Gość gość
8:28 Do szkoly gamoniu!