Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bednarek883

wakacje kamperem

Polecane posty

Czy ktoś korzystał z tego typu wyjazdu? Kamperem bądź z przyczepą campingową? Tak się właśnie zastanawiamy czy nie fajnie byłoby wynająć w tym roku kampera i pojechać gdzie tylko dusza zapragnie. Przejrzałam internet i znalazłam taką firmę http://autocampingi.pl/. Słyszeliście coś na jej temat, albo może ktoś korzystał? W internecie same pozytywne opinie, ale jednak się trochę wacham.

Gość gość
Jak się nie ma doświadczenia lub znajomych z którymi można pojechać,to lepiej nie jechać.Nie wszędzie jest bezpiecznie a wynajem dużo kosztuje.Lepiej wynająć od ludzi,którzy mają swój kamper i nie wykorzystują go przez całe wakacje.

Gość gośćula
ja byłam kamperem w bieszczadach,byliśmy w trójkę ,ja brat i jego narzeczona +mój pies,kampera pożyczył jakis wujek bratowej,nie był najwyższych lotów,ale tez nie najgorszy,dla mnie takie wakacje bomba,zatrzymujesz sie gdzie ci/pasuje,nie płacisz za nocleg,pole namiotowe,a masz ten powiew survivalu :) W tym roku też jadę ale autem i sama z psem ,raczej namiot,ale nie w miasteczku namiotowym.

Gość anka9009
Dwa lata temu kupiłam z mężem campera na stronie http://autocampingi.pl/oferta-sprzedazy-kampery - i to był strzał w dziesiątkę :) Od tego czasu jesteśmy totalnie niezależni. Jeździmy na wakacje kiedy i gdzie chcemy. Polecam wszystkim.

Gość gość
świetna sprawa i niezależność

Gość gość
My ciągle gdzieś wyjeżdżamy. Kamper to duże udogodnienie ;) Dla osób, którym kamper jest obcy, zapraszam tutaj http://ruszajwpodroz.pl/ Można się sporo dowiedzieć :)

Gość gość
Pod namiotami jest baza ale w kamperze wygoda - wybór należy do ciebie ;)

Gość gość
Ceny ładne za taki kamper!

Z mężem rok temu kupiliśmy sobie camper na pickupie! To dopiero jest fajny pojazd. :D Taki jak ten https://azar4.com/pl/, ma napęd na cztery koła i naprawdę świetnie się nim podróżuje. Wydaje się być mały, ale bardzo dużo się w nim mieści. Tak więc wyruszyliśmy w podróż po Francji, na 3 tygodnie i było wręcz idealnie. :) Nie mieliśmy też problemu z przejazdem po gorszych drogach.

Gość davvv

No witam ;-) zdecydowanie polecam wypożyczalnię Kostek Camp (ceny i opisy samochodów są na kostekcamp.pl). Miła i pomocna obsługa, Mclouis którego pożyczałem zeszłej jesieni był w stu procentach gotowy do użytku, czysty, zadbany, wszystkie płyny napełnione, można było praktycznie od razu ruszyć w drogę!

Gość gość

Z tego co wiem ludzie sobie chwalą takie wyjazdy ale dla mnie byłoby to zbyt męczące jako kierowca pokonywanie dużych tras jest wyczerpujące a wakacje muszą być wakacjami...

Gość Marcin343

A słyszeliście o namiotach dachowych do auta? Ciekawa alternatywa. Wildcamp ma fajna ofertę

Dnia 16.04.2015 o 10:55, Gość gośćula napisał:

ja byłam kamperem w bieszczadach,byliśmy w trójkę ,ja brat i jego narzeczona +mój pies,kampera pożyczył jakis wujek bratowej,nie był najwyższych lotów,ale tez nie najgorszy,dla mnie takie wakacje bomba,zatrzymujesz sie gdzie ci/pasuje,nie płacisz za nocleg,pole namiotowe,a masz ten powiew survivalu 🙂 W tym roku też jadę ale autem i sama z psem ,raczej namiot,ale nie w miasteczku namiotowym.

Super sprawa , jest tak jak piszesz