Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam spirale, czy mogę być w ciazy? ? POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę tu ponieważ 7 dni spóźnia mi się miesiączka, jestem 24 letnią mamą rocznego szkraba i nie planowaliśmy wiecej dzieci, bynajmniej na chwile obecną. Zrobiłam juz kilka testów ciążowych, nawet dziś wszystkie negatywne. Jednak od kilku dni boli mnie podbrzusza i jajniki, okres zawsze jak w zegarku, ostatni raz z mężem kochaliśmy się w tydzień temu w poniedziałek. Następnego dnia straszne zawroty głowy i nudności. Dodam że pół roku temu założyłam spirale miedzianą. . Czy któraś z was miała podobny przypadek, jakie jest prawdopodobieństwo bycia w ciąży? Dodam że od kilku dni mam przezroczyste uplawy

Gość gość
zakładając spirale powinnaś o wszystko dokładnie wypytać lekarza. możesz być w ciąży i może dojść do samoistnego poronienia, stąd taki ból np. moim zdaniem jak najprędzej powinnaś skonsultować się z dr. który Ci to robił.

Gość gość
Zdarzają się przypadki ciąży pomimo założonej spirali, ale zwykle ciąża zostaje poroniona w ciągu pierwszych dni. Wykonuj przez kilka dni ćwiczenia mięśni brzucha - to powinno poprawić ułożenie spirali w macicy.

Gość gość
Otrzymalam dzis wyniki beta hcg. Wynosi 2,0 chyba mnie to uspokoilo.. Czy po 9 dni od stosunku w ewentualnej ciazy wynik bylbu wyzszy? Czy badanie z krwi moze sie mylic?

Gość gość
troche malo czasu uplynelo od stosunku

Gość gość
Zawroty głowy występują też z gorącego sexu.