Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiadka mi powiedziała, że przegrzewam dziecko

Polecane posty

Gość gość
15 stopni to nie 5. Po co te 3 warstwy na nogi? Wystarcza spodnie. Nie rozumiem tego noszenia rajstop albo śpiochów pod spodniami. Rozumiem w zimie przy niskiej temperaturze, ale przy 15 stopniach to przesada. A jak zawieje wiatr, to mozna przykryć nogi kocem.

Gość gość
moze faktycznie troche za duzo tych warstw? 15 stopni to calkiem ciepla temperatura, chociaz ten wiatr bywa czasem nieznosny. ja najczesciej mam ze soba CoverOver- kocyk imitujacy pelerynke dla malucha- i w razie czego zarzucam, zeby go przykryc i uchronic przed wiatrem :)

Gość gość
A nie lepiej jedne spodnie np cieplejsze z polaru albo grubszy dres??

Gość gość
nie, nie lepiej, po co az tak cieplo ubierac? coverover jest spoko, nie za gruby, nie za cienki. a przede wszystkim wygodny w uzytkowaniu, bo nie zjeżdza nam podczas spacerow pod kola wozka

Gość gość
jestem mam 3 dzieci już odchowanych niechorujacych i powiem ci , ze BARDZO dziecko przegrzewasz. Przygotuj się na pielgrzymke ludow po lekarzach bo jak się zacznie listopad to u takich dzieci jak twoje ( przegrzewanych) zaczna się choroby i ciagle podawanie antybiotykow. na 15 stopni 5m dziecko ubrałabym tak: body kr rękaw,bluzeczka bawelniana i spodnie , skarpetki. Wzielabym koc aby w razie potrzeby dokryc kiedy zasnie w wozku.