Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może zacząć walić konia z winy kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Jak w pytaniu. Jakie są przyczyny? Domyślam się że na pewno brak seksu ze strony kobiety, ale chodzi mi o inne rzeczy, i czy po czasie się coś zmieniło.

Gość gość
U nas nic się nie zmienia. On sobie robi to wiem bo go podpuszczam. Pewne, że nigdzie nie pójdzie :) Zadowala mnie wystarczająco, a nawet ... :) więc nic nie mam przeciwko !

Gość autorkaaa
ale chodzi mi o to czy jak kobieta ma pewne zachowania to czy przez to facet może walić więcej niż powinien. co facetów do tego popycha?

Gość gość
Pewne zachowania ? Nie wiem o co Ci kaman ?

Gość gość
ja nie rozumiem w ogóle tego zamieszania. każdy facet wali. a ten, co twierdzi, że nie, to zykła kłamliwa świnia.

Gość gość
Jestem facetem i walę i też moja o tym wie ! Dlaczego mam ukrywać. Wolę zwalić jak iść do jakiejś ździry i jej płacić. Też nieraz robimy to wspólnie dla odmiany.

Gość autorkaaa
o zachowania jak kobieta jest marudna, ma pretensje, czepia sie, wytyka błedy, ocenia....

Gość gość
Spodziewaj się policji d********** zgłaszam to na dyżurnet

Gość autorkaaa
??

Gość autorkaaa
up

ja pomyslalam pozytywniej - jak kobieta chodzi w sexi ubranku po domu, wypina dupcie, posmera, poglaska ... a potem facet musi isc do pracy - jak moj teraz, np. I to by bylo niby zle, jakby sobie zwalil z mojej winy?:)

Gość gość
Moja mi nie daje i jestem zmuszony to robić. Nie chodzę na d***** bo za dużo kasy nie mam, a tu nikt nie chce w realu i tylko głupoty piszą.

Gość gość
Ja się kocham z żoną prawie codziennie a i tak robię sobie dobrze przynajmniej raz dziennie, po prostu lubię to robić. Żoną właśnie pojechała na zakupy a ja korzystam z okazji. Ona nie wie.

Gość gość
Tak samo ja mam :) Ale ja nieraz jej to powiem. Nieraz po tym jak mamy wspólnie idę wieczorem dać sobie mocniej ręką.

Gość gość
Zawsze wale patrząc na zdjęcia z naszych igraszek wole to od p****li.

Gość gość
Podnieca nas robienie zdjęć w łóżku.

Gość gość
I masz całkowitą rację ! Ja nie skrzywiam obrazu mojej cudownej kobiety jakimś nędznym p****lem. Mamy cały arsenał zdjęć :)

Gość gość
Mi się zepsuł komputer i prawdopodobnie stracę zdjęcia le na szczęście na telefonie się jakieś u chowaly. Ale to znaczy że trzeba zrobić nowe.

Gość autorkaaa
gość z 13:12 a gdybyś jej powiedział jak myślisz jaka byłaby reakcja? gość z 13:15 a Twoja wie że po seksie z nia jeszcze sam sobie robisz? i np. dlaczego jej nie poprosisz by Tobie zrobiła a walisz sam? jestem tylko ciekawa :) po prostu dla mnie to dziwne jak ma sie kogos z kim sie dziennie moze kochac i ten seks jest naprawde udany tak jak piszecie, ale jeszcze do tego dodajecie samotne zabawy z reka. nie wiem, jak to traktujecie?

Gość autorkaaa
sorki gość z 13.15 nie doczytałam ze jej to mowisz. jak ona reaguje?

Gość gość
Gosc13.12 Przy niej mogę to robić podczas naszych zabaw, ale o tym że wale jak jestem sam jej nie mówię bo nie wiem jak zareaguje. Poza tym nie widzę potrzeby żeby jej mówić. To jest mój mały sekrecik. Po prostu lubię to robić jak jestem sam. Oglądam nasze poczynania na zdjęciach i filmikach i sobie masuje.

Gość autorkaaa
aaa to tak to rozumiem, w koncu podniecasz sie waszymi zdjeciami i filmikami.. tez nie mialabym nic przeciwko gdyby to bylo na tej zasadzie.. chyba ze do p****li z neta tez walisz?

Gość gość
Nie wystarczy mi naszą produkcją.

Gość autorkaaa
to zazdroszcze zonie:)

Gość gość
Kiedyś nałogowo walilem przy p****lach z czasem przestawal podobać mi się sex z żoną i mało brakowało a bylby rozwod bo naogladalem się tam takich rzeczy a później wymagalem to od niej. Z trudem ale udało mi się przestać ona się też bardziej angażuje dogadalismy się i jest ok.

Gość autorkaaa
gosc 18.45 a czego np. wymagales?

Gość gość
Np. anala a w cipke wibrator to jest jedyna rzecz której nie lubi próbowaliśmy dwa trzy razy ale ona nie chce, chciałem się kochać w miejscach publicznych tak żeby nas ktoś widział, sex z nią i jeszcze jednym kolesiem na dwa baty. I parę jeszcze innych.

Gość gość
Powiem Ci tak, 95% mężczyzn wali sobie konia. Nawet jeśli wówczas mają kobietę, która daje im w łóżku wszystko tak jak chcą, kiedy chcą. Nawet jeśli korzystają z usług prostytutkek. Pozostałe 5% którzy nie robią tego, to silnie wierzący i praktykujący katolicy, ponieważ to samogwałt oraz oczywiście Ci z małym popędem.

Gość autorkaaa
a co uważasz za normę, tzn. ile razy facet jak ma kobiete moze to ribc by nie bylo to przesadą?:) do gosc z 19.18 podpisujcie sie bo nie wiem kto co pisze;p;p