Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagicznaLama

Kobiety, co nas podnieca

Polecane posty

Gość MagicznaLama

Tak więc jak w pytaniu, mój partner z którym jeszcze nie uprawiałam seksu zapytał mnie ostatnio jakie rzeczy najbardziej podniecają mnie w łóżku i cóż.... wydusiłam kilka słów i sama nie wiedziałam co jeszcze :x Tak jetsem typową kobietą sama nie wiem nic o sobie. Tak więc pytanie do kobiet co najbardziej was podnieca w łóżku?;>

Gość gość
Stojący penis i wilgotna cipka, minetka i mocny stosunek

Gość gość
mnie,ex facet,spojrzenie w jego oczy i "ugotowana" lata minęły,,,a trwa to nadal...

Gość gość
Mnie ostry seks i nieziemski orgazm, i jeszcze raz i jeszcze...

Gość gośćeva
zdrada ten dreszczyk emocji :)

Gość gość
Jego dominacja . Czasem dla odmiany moja.. brzydkie slowa , sila i wzrok . Rowniez to jak widze jego podniecenie- automatycznie mnie nakręca.

Gość gość
Męskie, głodne spojrzenie gdy jesteśmy poza domem, między ludźmi i on ma na mnie ochotę. Jestem mokra w oka mgnieniu :D Lubię gdy jego penis reaguje szybko gdy go dotykam przez spodnie, lubię pocałunki w szyję, kark, ssanie ucha, szeptanie sprośności do ucha. Lubię zmysłowe pocałunki, pieszczoty w tańcu. Lubię gdy jest za mną, na stojąco, na pieska, od tyłu na leżąco - mega. Lubie uczucie dominacji, klapsy w pozycji na pieska, lekkie ciągniecie za włosy. Lubię być dosiadana od tyłu, szybkie, gwałtowne ruchy bo tylko wtedy odlatuję. Lubię gdy na mnie leży i po prostu mnie p/i/e/p/r/z/y ssąc moje ucho. I uwielbiam gdy kończy we mnie z tym bezbronnym, głośnym jękiem. Tylko tyle ;)

Gość gość
Podnieca mnie zdrada, nieważne z kim, oby tylko był w miarę przystojny i dobrze pieprzył, aż do omdlenia. Ta adrenalina przy zdradzie jest najlepsza.

Gość gość
Hmm coś jest w zdradzie co pociąga.. Kiedyś po rozbieranej randce leżałam z facetem w łóżku i rozmawiałam o obyczajach moralnych. On był dużo starszy i żonaty. Spotykaliśmy się raz na tydzień ale wiedziałam, że nie tylko ze mną zdradza żonę. Przyznał, że nie obchodzi go jakie życie wiodła dotąd kobieta z którą jest. Za zdzirę uważa dopiero taka, która po spotkaniu z jednym zalicza drugiego tego samego wieczora. Tak sobie pomyślałam, ze utrę mu nosa a przy okazji spełnię swoją fantazję. Wysiadłam z samochodu którym mnie odwoził i w drodze do domu zadzwoniłam do młodszego kolegi pytając czy jest w domu. Kazał mi wbijać do niego i tak zrobiłam. Od progu zaczął mnie rozbierać, rzucił na łóżko i ściągnął mi spodnie i resztę ciuchów. Seks był nieziemski, wystukał mnie do granic niemożliwości, nie to co ten starszy. Wiem, że zachowałam się jak zdzira ale jak mi się dobrze spało tej nocy :D

Gość gość
Mnie podnieca inna kobieta a nie jestem les

Gość gość
ja robię się od razu mokra jak zaczynam wyobrażać sobie, że jestem nad ciepłym morzem i idę do plażowej toalety i zauważam, że jestem podglądana. Już nawet wtedy siku staje się przyczynkiem do orgazmu ale ja zaczynam się bawić, żeby podglądający mógł sobie zwalić. Już jestem mokra, chyba wyskoczę z za biurka do toalety :P

Gość gość
łorgazm :-)