Anastazja019 0 Napisano Kwiecień 16, 2015 Cześć dziewczyny! Mam nadzieję, że mi pomożecie :( Mam 19 lat i od jakiś 5 lat miesiączkuje, miewałam przed jak i po okresie brązowe PLAMIENIE z pochwy (trwało 1-2 dni). 10 dni temu (w spodziewanym terminie miesiączki, mam nieregularne cykle) właśnie takie PLAMIENIE się pojawiło, trwało jakieś 3 dni. Kolejne 4 dni spokój, nic, stwierdziłam, że poczekam. Od 3 dni jest tej wydzieliny znacznie więcej, ale jest ona z jasną krwią. Jedna podpaska wystarcza mi na cały dzień, w nocy praktycznie nic "nie leci", a zazwyczaj moje miesiączki są bardzo obfite, boli mnie brzuch i kręgosłup. A teraz nic, tylko ta wydzielina. Ciąża? Raczej nie .. Z moim chłopakiem od trzech lat "bawimy się" sobą, ale zawsze mamy na sobie bieliznę i to raczej on zajmuję się mną, że tak powiem ;) Mieszka daleko więc widzimy się 4/5 razy na miesiąc, w ciągu 3 miesięcy widzieliśmy się 5 razy, 3 razy uprawialiśmy seks oralny ale nawet nie było wytrysku, więc ciąża jest mało prawdopodobna. Ale i tak chodzi mi to po głowie, nie wiem co mam robić .. Jakie mogą być tego przyczyny? W internecie napotykam się tylko na ciąże albo jakąś chorobę, ale niedawno byłam na kontroli .. A więc co to? :'( Dodam jeszcze, że dwa miesiące temu przechodziłam zapalenie pęcherza (a wiadomo to wraca) teraz może trochę częściej biegam do łazienki, ale nic nie boli, nie swędzi. POMÓŻCIE! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość owka Napisano Kwiecień 16, 2015 Hmmm. Ja tez ostatnio miałam podobny problem. Okres mi sie spoznial 2 tygodniu, później taka dziwna brazowa wydzielina i za 2 dni dostałam okres. A mnie tez bolal strasznie kręgosłup. Dodam ze nie bolały mnie piersi i brzuch tak jak przed kazda miesiaczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja019 0 Napisano Kwiecień 16, 2015 Przed miesiączką, zawsze bolą mnie piersi i są nabrzmiałe.. Teraz nic. Ciesze się, że nie jestem z tym osamotniona :) Tylko martwi mnie,że to trwa tak długo :( Mam robić coś w tej sprawię, czy po prostu czekać dalej na miesiączkę? A co myślisz o tym prawdopodobieństwu ciąży? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość owka Napisano Kwiecień 16, 2015 Nie martw sie. Na pewno nie jesteś w ciąży. Mam koleżankę w pracy z ktora gadamy na wszystkie tematy i ostatnio miała taka sama sytuacje...okres się spóźnial, balal kręgosłup, piersi jej nie bolały później dostala ta jakas wydzieline, myślała ze to juz okres ale okres pojawił sie za kilka dni. Nie martw sie , będzie ok. Ja nie wiem co to sie dzieje ale nigdy tak niw miałam i ona mówiła ze drugi raz cos takiego ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość owka Napisano Kwiecień 16, 2015 Mam nadzieje ze cie uspokoilam troche. Bo sama wtedy bylam zmartwiona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja019 0 Napisano Kwiecień 16, 2015 Dziękuję, tak uspokoiłaś trochę schizowałam o tej ciąży chociaż sama wiem że to praktycznie niemożliwe :) Mam nadzieję, że będzie ok ale jak za tydzień nadal nic się nie zmieni to chyba udam się po prostu do ginekologa. Jeszcze raz dzięki za pomoc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość owka Napisano Kwiecień 16, 2015 Bo to jest przewalone jak ci sie okres spóźnia. Ja tez juz myślałam ze jestem w ciąży ale za bardzo nie miałam jak zajść hehehehe ale czarne myśli zawsze sa :D na pewno nie jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja019 0 Napisano Kwiecień 16, 2015 No niestety .. A pewnie jak już się zdecyduje na dziecko to będzie z tym problem :( Dzięki, uspokoiłaś mnie :) Pozostało mi cierpliwie czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach