Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czikita1411199

Thermal pro.

Polecane posty

Gość Czikita1411199

Witam, mam kilka pytań dotyczących Thermal Pro. Ale od początku... W poniedziałek tego tygodnia przyszły mi ww. kapsułki. Postanowiłam zacząć kurację od wtorku. Tak więc, we wtorek zamiast zalecanej 1 kap. wzięłam 2 i miałam po nich dziwne...a nawet niepokojące objawy. Mianowicie, drżenie rąk, ból głowy, zawroty głowy, mrowienie całego ciała, ciśnienie miałam 180/95 a serce łomotało mi jak szalone i szczerze? miałam wrażenie, że zaraz zemdleje. Przeraziłam się, i od środy biorę po 1 kap. rano, po śniadaniu. Objawy ustały, ale boję się, że objawy powrócą jak znów zacznę brać 2 a nawet 3 (bo dawkę z czasem trzeba zwiększać). Druga sprawa to taka, że jak wezmę ją po śniadaniu to jest fajnie, ciepło, mam chęć się ruszać...więc tak powinno być, ale gdzieś koło godziny 14 zaczyna robić mi się zimno i robię się ospała. Nie wiem dlaczego, kapsułka przestaje działać? A teraz, zwracam się do osób które ukończyły kurację bądź miały podobne problemy jak ja. Pomóżcie bo boję się, że jak zwiększę dawkę to zemdleję albo narobię sobie poważnych problemów z sercem. Aha...chciałabym jeszcze wiedzieć, jakie były wasze efekty i w jakim czasie? Pozdrawiam.

Gość gość
lepiej sobie odpusc cwicz i trenuj zamiast zrec chemie

Gość gość
Ja tego nie brałem ale wydaje mi się ze to może być zasługa kofeiny. Albo efedryny, sam nie wiem///