Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqw

Sex 4 dni przed dniami plodnymi , mozna zajsc w ciaze ?

Polecane posty

Gość gośćqw

Witam .W poniedzialek uprawialam sex bez zabezpieczenia z moim partnerem a jutro 17 wypadaja mi dni plodne i chcialam sie dowiedziec czy mozliwe jest aby plemniki tyle przezyly czy raczej sa nikle szanse . Dodam ze dwa dni po stosunku strasznie rozbolal Mnie prawy jajnij i mam okropne bole brzucha podejrzewam ze wlasnie przez stosunek moze ktos z was mógłby powiedziec Mi czy to naprawde przez sex .

Gość gośćqw
Jest tu ktos

Gość gość
nie uprawiac wgl seksu to nie bedzie wpadki Pozdrawiam!

Gość gośćqw
Zgadzam sie ale pytalam czy mozliwe jest zajscie w ciaze na 4 dni przed dniami plodnymi , na necie czytalam ze mozliwe ale wiadomo roznie to bywa internet klamie wiec uwaga innego czlowieka jest jaknajbardziej potrzebna

Gość gość
można zajść jak najbardziej - wróżę dziewczynkę, plemniki żeńskie są wytrzymalsze i mogą przeżyć kilka dni

Gość gośćqw
O Jaaa . Dziewczynka marzy Mi sie akurat mam dwoch synow czas na corke ale moj facet nie wiem co by na to powiedzial . a wiesz moze skad sie wziely te boke jajnika i brzucha ? Strasznie mnie to meczy

Gość gość
haha, nie, nie wiem skąd są bóle i nie wiem, czy zajdziesz w ciążę - może te bóle to owulacja - poczekaj cierpliwie do okresu, wtedy się okaże

Gość gość
4 dni przed początkiem dni płodnych czy przed samą owulacja? I czy stosunek bez zabezpieczenia oznacza tu stosunek pełny czy przerywany?

Gość gość
Stosunrk byl pelny nie przerywany ... Martwie sie dzis mijaja 4 dni a jajniki dalej bola

Gość gość
plemniki żyją do tygodnia, więc się domyśl

Gość gość
To wychodzi na to ze jest mozliwosc ze bede w ciazy ??

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Zobaczymy . Rownoczesnie to moze byc takze powod bolu jajnikow ? No nic trzeba bd odzczekac poltorej tygodnia i zrobic test , i co bedzie to bedzie .

Gość gość
jajnik moze cię boleć własnie ze względu na owulację. Możesz ją sobie potwierdzać testami paskowymi, albo kup sobie tester na ślinę np Afrodytę.

Gość gość
TAK Boj sie urodzisz piecioraczki :)

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie