Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo to duma kobiety

Polecane posty

Gość gość

Coś pieknego

Gość gość
Chłopie weź się ogarnij. Ty masz chyba jakiś fetysz i mówię Ci to jako dziewica.

Gość gość
To nie fetysz tylko szacunek chce dziewice

Gość gość
A dlaczego koniecznie i skąd ta mnogość wątków na jeden temat :D?

Gość gość
Bo dla mnie wyobrażalne żeby był w zwiazku z nie dziewica albo po przejścia po używana przez innych mezczyzn na wymioty mnie bierze

Gość gość
Poużywaną? a jeśli kobieta miała jednego partnera przed Tobą z którym była w długoletnim związku to ciężko ją nazwać 'poużywaną'. Różnie się w życiu układa. Nie ma co oczekiwać,że kobieta będzie czekać do 30stki na księcia z bajki.

Gość gość
Nawet ta co była w długoletnim związku bo przecież wiadomo jak sie kończy facet pojdzie do innej szczegolnie ok 20roku zycia dlatego apeluje kobiety z tym trzymaniem

Gość gość
Może jeszcze do ślubu trzymać :)? to nie te czasy. Poza tym każdy zdrowy człowiek ma swoje potrzeby.

Gość gość
Bez seksu da się żyć więc? nie pisz bzdur

Gość gość
Niby się da ale ile można działać na własną rękę:D

Gość gość
S********j! Nikt dla takiego c***a nie będzie trzymał dziewictwa. Jestem dziewica i mam 21 lat, ale wolałabym sama ja sobie przebić, niż oddać moje dziewictwo takiemu plytkiemu człowiekowi, który jest hipokryta. Pseudofacet . Myślisz, że dziewica nie pozna, że jesteś kiepski w łóżku? Uwierz mi, że nawet niedoświadczona zauważy, że jesteś beznadziejny w tych sprawach

Gość gość
Jakby tak seks był ważny to trza było działać od przedszkola! To powinnas mieć wtedy potrzeby

Gość gość
Nie mówię o doświadczeniach w seksie! Tylko szacunku do swojej osoby

Gość gość
A czy ty masz szacunek do siebie? Jesteś prawiczkiem?

Gość gość
Tak jestem bo nie ma nic piekniejszego jak sie spotkac prawiczek z dziewica i byc tymi jedynymi na zawsze Pozdrawiam

Gość gość
akby tak seks był ważny to trza było działać od przedszkola! To powinnas mieć wtedy potrzeby XXX A ty co? aseksualny jesteś? nie odczuwasz takowej potrzeby?

Gość gość
jedynymi na zawsze XXX Tiaaa :) W TWOICH wyobrażeniach może tak to wygląda ale uwierz,że są pary w których wygrała ciekawość i facet zdradził ,bo chciał sprawdzić jak to jest z inną w łóżku.

Gość gość
Seks to nie jedzenie da się życ jak ktos sobie dawał rade np. w dziecinstwie to dalej spokojnie da rade :)

Gość gość
Te teorie że bedzie zdradzać możesz pisać co chwile ale uwierz! w latach 80 spora liczba osob byla tymi jedynymi i co? zdrady sa w tak duzej formie jak dzisiaj? Wlasnie taki facet ktory sypial z wieloma bedzie zdradzac na potege

Gość gość
I te 80% zwiazkow dla ktorych facet jest tylko dla seksu? Dlaczego kobiety narzekaja, ze prawdziwych romantyków nie ma? Mezczyzni sie teraz nie poswiecaja tak jak kiedys! Wszystko dawniej bylo lepiej niz dzisiaj Pozdrawiam

Gość gość
Byli jedynymi,bo często nie mieli innego wyboru, możliwości,żeby poznać kogoś innego. Dzisiaj mamy Internet i ułatwione nawiązywanie znajomości. Wystarczy popatrzeć jak mężowie szukają na tym forum "dyskretnych znajomości",bo z żoną się nie układa po tylu latach małżeństwa. A ty prawiczku zapewne młody jesteś jeszcze , nie za dużo wiesz o życiu. Masz takie swoje ideały wbite do głowy i nie jesteś w stanie wyobrazić sobie ,że coś mogłoby być inaczej niż sądzisz.

Gość gość
Uważam, że im później i tym lepiej z seksem

Gość gość
Ale romantyk nie równa się od razu abstynent czekający do ślubu. Romantyk to czuły i opiekuńczy facet dbający o swoją kobietę.

Gość gość
Dlatego uważam kobiety trzymajcie dziewictwo

Gość gość
Uważam, że im później i tym lepiej z seksem XXX Czyli co jak nie trafię na nikogo wartościowego to mam żyć w celibacie?

Gość gość
Bierzecie mezczyzn ktorzy spali z wieloma kobietami a potem narzekacie, ze zdradza? Romantyk zazwyczaj mysli o milosci prawdziwej na ktorym nie skupiasz sie na seksie, nie napierasz na to! . "Romantyk to czuły i opiekuńczy facet dbający o swoją kobietę." Uważasz, że nie jestem taki? Zazwyczaj to robie tylko mam inne poglady

Gość gość
Bierzecie mezczyzn ktorzy spali z wieloma kobietami a potem narzekacie, ze zdradza? XXX Prawiczek też może zdradzi. Nie ma gwarancji :)

Gość gość
Ty nie wiesz jak wiekszosc kobiet przeżywa strate z nieodpowiednim facetem? ze za wczesniej zaczela? ze chciala to stracic z wyjatkowym i jedynym? Zazwyczaj tracac wczesniej konczy sie fatalnie!

Gość gość
Owszem w wieku nastoletnim to porażka tu się zgodzę :)