Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludziom dzieci z małą różnicą wieku

Polecane posty

Gość gość
każde dziecko zasługuje na to aby przynajmniej przez 5 lat swojego zycia byc najwazniejszy w zyciu rodziców

Gość gość
Co to za argument. Ja mam 2 dzieci i każde jest i będzie dla mnie najważniejsze.

Gość gość
dzieci, praca przy nich, to nie tylko pierwsze lata życia. Z czasem zwykle okazuje się że mała róznica wieku jest dużo korzystniejsza dla wszystkich.

Gość gość
każde dziecko zasługuje na to aby przynajmniej przez 5 lat swojego zycia byc najwazniejszy w zyciu rodziców x stuknij sie głowę :) głupszego powodu nie słyszałam. Widać że masz jedynaka i nie wiesz nawet o czym piszesz.

Gość gość
każde dziecko zasługuje na to aby przynajmniej przez 5 lat swojego zycia byc najwazniejszy w zyciu rodziców xxx a czemu przez 5 lat, a nie przed 15????

Gość gość
bo to wszystko wpadki ale wmawiaja ze tak chcialy

Gość gość
Też uważam, że mając 2 dzieci z małą róznicą wieku nie da się podzielić siebie tak żeby starsze nie odczuło brak uwagi - oczywiście każda zaraz napisze - co ja tam wiem, ale widziałam u nas w domu jak to było. Ja miałam 8 lat. brat 2 i noworodek... I mimo najszczerszych chęci doba nie jest z gumy a my nie rozdwajamy się.

Gość gość
5 lat uwagi? A potem rosną rozpieszczone gnojki co to ani się w grupie bawić nie umieją, bo to na ich ma być, ani sami bo mamusia zawsze nadskakiwała.

Gość gość
Po to zeby ludzie tacy jak Ty mogli zadawac glupie pytania!

Gość gość123456789
teraz to taka moda weszłą na małą różnicę wieku ... ale myślę , że tu chodzi o wygodę rodziców , a nie dobro dzieci :) u mnie będą 4 lata , chorowałam ... operacje i inne dziadostwa zabrały mi z życia 1,5 roku :/ więc w ogóle cieszę się ze będę mieć drugie dziecko ale ciągle słyszę : " że to za duża różnica" " dzieci nie będą się bawić" " starsze będzie zazdrosne" "nie będą się kochać (lubić) " "czemu tak późno drugie" i takie tam ... przykro się słucha takich rzeczy , ale ludzie mają to do siebie , że lubią dogryzać .. jak dla mnie dzieci rok po roku mogą się kochać bez granic lub nienawidzić i tak samo może być z większą różnicą wieku