Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania737373

Jestem Posluchiwana,POMOCY

Polecane posty

Podejrzewam a nawet jestem pewna ze moj ex,ktory mieszka pietro nizej podsloch*je i widzi mnie. Ale nie wiem jak to sprawdzic. Wiem ze z mojego stacjonarnego komputera wszystkie pliki widoczne byly na jego ekranie telewizora w jego mieszkaniu. Bardzo Prosze o Pomoc. Co i jak mozna to wykryc. Pomocy. Dziekuje.

ja poprostu nie znam sie na tym za bardzo. Ale to wszystko zrobilam co napisane. A moze evnt. wiesz jak to sprawdzic. Z tego co wiem to on kupil jakies urzadzenia szpiegowskie. Jestem zalamana bo wszystkie hasla pozmienialam,ale wiem ze nadal wie co ja robie. W telefonie tez cos znalazlam przy karcie pamieci. Male czarne tak jak mieki metal i z paskami o kolorze srebnym. Blagam co zrobic??? i jak pulpit wylaczyc. Sorry ale ja naprawde z tych nerwow nic nie wiem jak zrobic.

wiem,ale musze z tym poczekac do rana,to jest bardzo skomplikowana sprawa,w co ja sie wpieprzylam. A jest jakas inna opcja,bo jestem pewna. Jest jakas mozliwosc by to sprawdzic,bo musze do jutra poczekac by kupic wykrywacz. Mysle ze nie tylko komputer kontroluje. Bo jak mozna cos wiedziec co ktos w domu robi. Jak sie jest samej z psem???

pilam troche wina czyli moze 200ml razem wszystkiego. ja powaznie mam problem. Gdzie inndziej z Toba mozna dyskretnie popisac? Na fajsie po moim mailu mozna mnie znalezc albo skypa???

wiem ze to wszystko brzmi nienormalnie,ale nie chce tu pisac faktow,za duzo ludzi to bedzie widziec a moj mail anna0611@hotmail.com po tym mozna znalezc mnie na portalach no nie wiele ich jest.