Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1232

Chłopak wyjeżdża do pracy za granice

Polecane posty

Gość Gosia1232

Witam mój chłopak jutro wyjeżdża do pracy do Francji na razie na 3 miesiące :( nie wyobrażam sobie tego i jak się potoczy nas związek jesteśmy ze sobą 3 lata zawsze odradzałem mu wyjazd za granice ale w Polsce nie morze znaleźć pracy mówi ze robi to z myślą o nas naszej przyszłości ja kończę szkole wiec do niego nie pojadę , jak wy moje kochane radziście sobie w takiej sytuacji was związek przetrwał ?

Gość gość
Pewnie będzie tam rochał dużo imigrantek z Afryki (tzw. czarne mamby) :)

Gość Gosia1232
O to się akurat nie martwię i teksty typu ze będzie mnie zdradzał możecie sobie odpuścić są związki w których ludzie są sobie wierni i nas związek taki jest więc proszę o poważne odpowiedzi a nie bez sensowne

Gość gość
Gosia1232 dziś O to się akurat nie martwię i teksty typu ze będzie mnie zdradzał możecie sobie odpuścić są związki w których ludzie są sobie wierni i nas związek taki jest więc proszę o poważne odpowiedzi a nie bez sensowne X O czym Ty bredisz? Bedzie tam sam, byc moze jakas paczka znajomych. wspolpracownikow. Wierny to on jest, gdy jest tu z Toba i wiem, ze zdrada moze wyplynac. Tam nic go nie bedzie hamowala i pojdzie w dluga na pierwszej lepszej imprezie.

Gość gość
no to o co się martwisz? jak się tak boisz to jedź z nim i go pilnuj!

Gość gość
ja z moim facetem tak zyjemy. poczatki sa trudne ale jest ok. ma tam kumpli,pracuje,a my widzimy sie co miesiac na tydzien,dwa. niedlugo przeprowadzamy sie na stale do niego. przed rozstaniem zaszlam w ciaze i mamy wspaniala corke. jak sie kochacie to dacie rade

Gość Gosia1232
ja myślę skoro robi to zmyślą o nas to nic złego a zdradzi c mógł mnie na miejscu nie trzeba w tych celach wyjeżdżać za granice ja widzę ze wy nie wierzycie swoim partnerom albo trafiacie na nie odpowiednich prawdziwa miłość istnieje

Gość gość
Czego oczy nie widza tego sercu nie żal :)

Gość gość
Jak ja lubię czytać wypowiedzi naiwnych Lasek typu nasz związek jest inny on mnie nie zdradzi zwijam się ze śmiechu

Gość Gosia1232
Witam wrócił po 7 miesiącach i planujemy wspólna przyszłość ci którzy mówili ze zdradzi i zostawi chyba nie zaznali prawdziwej miłości dzięki temu jesteśmy silniejsi i bardziej sobie ufamy i wierzymy jednak nie każdy facet to świnia , chciał jechać na jeszcze 3 miesiące ale już go nie puszczę