Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kierunki w szkołach policealnych

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałbym iść do szkoły policealnej do cosinusa. Mam lekkie zawahanie co do kierunków, które oferuje szkoła. Zastanawiam się nad dwoma kierunkami, jest to "technika usług pocztowych i finansowych" lub "technik BHP". Piszcie tutaj swoje doświadczenia, odczucia co do ww profili, chętnie posłucham rad forumowiczów.

Gość gość
ja również chciałabym się zapisać na technika usług pocztowych i finansowych , gdyż jak zauważyłam jest to nowość w szkołach policealnych .

Gość gość
Ja z czystym sumieniem polecam: ecollege pl

Gość afirmanto
a nie uważacie, że takie kierunki to wam nic nie dadzą? ja wole wybrać jakiś kierunek medyczny w szkole medycznej, gdize po dwóch latach znajdę na pewno pracę a jak nie to załóże własną działalność. Przecież na poczcie to można bez jakiś super uprawnień pracować - tak się mi wydaje. Ja chodzę na masażystę w szkole policealnej gowork.pl i na prawdę cenie sobie te zajęcia bo dużo jest praktyki, a nie tylko teoria. Jakby ktoś chciał się dowiedzieć więcej to pytajcie mnie albo wejdźcie na ich stronę www.szkoly.gowork.pl

Gość gość
nie każdego kręcą kierunki medyczne a zresztą teraz jest nawał osób na te kierunki typu higienista stomatologiczna / asystentka , masażysta itd .Wątpie czy od razu po szkole bedzie czekać na wszystkich praca...

podpinam się, bo sama chciałabym właśnie spróbować technik usług pocztowych i finansowych. no raczej na pocztę z ulicy nie biorą, trzeba mieć jakieś wykształcenie, to nie zbieranie malin... myślę o szkole torus ale nie wiem, czy będą mieć u mnie w mieście na tyle chętnych, żeby ten kierunek ruszył.

Na twoim miejscu przejrzałbym jeszcze ofertę szkoły gowork wspomnianej kilka postów wyżej. Mają sporo fajnych kierunków.

Gość gość
ja skończyłam właśnie naukę w www.wzspgdynia.pl/ na kierunku asystent stomatologiczny i mam już pracę:)Ta szkoła daje świetne przygotowanie do zawodu dzięki czemu tak łatwo znaleźć pracę.

Gość gość
Ja uczę się na kierunku technik usług kosmetycznych i wiem, że po zakończeniu nauki szybko znajdę pracę. Chodzę do Delta Edukacja i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Nauka jest za darmo i nauczyciele są super ! Myślę, że to był dobry wybór zarówno kierunku jak i samej szkoły. Myślę, że jest to jedna z najlepszych szkół, bez ukrytych opłat itp.

Gość gość
Ja również polecam szkołę Delta :) Ekstra nauczyciele i nauka przyjemna :)

Gość gość
A można się zapisać jeszcze do tej szkoły ?

Gość gość
Jeśli zalezy Wam na bezpłatnej nauce polecam zapoznac się z oferta szkoly http://cku1.edu.pl/ Maja naprawde bogata oferte edukacyjna a fakt ze nic się nie placi jest gigantycznym plusem :)