Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

legginsy pod sukienkę???

Polecane posty

Gość gość

Nie kumam dlaczego niektore kobiety robia cos takiego?? Ok zalozmy, ze maja brzydkie nogi, jakies blizny, żylaki itp. Rajstopami tego nie zakryja, to moze wybieraja dlatego legginsy. Ale sorry to wyglada beznadziejnie i wiejsko! Sukienka traci wtedy caly urok bo przestaje byc sukienka a staje sie niewiadomo czym! Nie lepiej jakby zalozyly po prostu spodnie albo dluga spodnice maxi?? Czy musza koniecznie nosic te sukienki z tymi legginsami??

Nie lepiej. Jak jest mi zimno to do krótkich sukienek zakładam leginsy i kropka. Nie będę marzła, bo ktoś ma inną wizję. A w babcinych kieckach do kolan będę biegać jak będę stara

Gość gość
jak jest Ci zimno to czemu nie ubierzesz spodni? Spodnie nie wygladaja tak komicznie jak legginsy i sukienka, na Boga

Gość gość
to nos spodnie a nie takie dziwaczne polaczenie

Nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie wciskaja swoje zasmarkane nosy w cudzy biznes- w czym kto chodzi, co je, z kim sie spotyka.. I to nie z zyczliwosci bynajmniej :/

Gość gość
No ale ok, powod ze jest komus zimno da sie jeszcze zrozumiec. Ale niektore ubieraja sie tak nie dlatego ze im zimno, tylko dlatego ze nie chca pokazywac jakichs skaz na nogach. To do cholery nie mogą nosić spodni skoro nie maja nog do pokazywania? Albo rybaczek latem

Gość gość
Marceline, tu nie o chodzi o oceniane stricte wygladu, Ale o to, ze to jak sie kto ubiera mowi duzo o nim samym. Skoro ludzie ubieraja sie tak dziwacznie to drugiego czlowieka naturalnie ciekawi, dlaczego to robia. Tak samo jak ciekawią mnie inne poglady itp.

Ja wcale nie uważam tego za złe połączenie. Oczywiście nie chodzi mi o eleganckie sukienki z eleganckich materiałów, bo wtedy leginsy nie pasują. Ale jakieś takie normalne sukienki na co dzień do pracy. Z wełnianymi sukienkami czy długimi swetrami i różnymi tunikami leginsy fajnie wyglądają.

Gość gość
Ok, z tymi grubszymi sukienkami "na zimę" tak, tu się zgodzę że to pasuje. Ale niektóre LATEM chodzą w letnich sukienkach plus legginsy do kolan.

gość dziś ale co cie tak boli, nikt Ciebie nie zmusza, ba, nie namawi nawet najdelikatniej zebys sama/ sam sie takubielala/ ubieral. Nie wiem dlaczego ktos mialby ci sie tlumaczyc. Mnie bardziej raza super rozneglizowane stylizacje typu pasek na wysokosci biustu i drugi na biodrach, ale przeciez to nie ja bede miala zapalenie nerek- nie bede doroslych ludzi uswiadamiac.

gość dziś co masz na mysli piszac "dziwacznie"? Nie tak jak ty i kolezanki? Nie zgodnie z najnowszym trendem? Mnie tez dziwi wiele rzeczy np.: dlaczego ludzie dluchaja 1D albo Justina Bibbera ale dopuki nikt nie napiernicza tego na caly regulator zagluszajac reszte dzwiekow nie wyskakuje z moralizatorskimi tematami. Ciekawosc to jedno a pytani zadane w celowo negatywnym tonem to drugie.